Basszus beleszerettem egy pasiba akinek párkapcsolata van (beszélgetés)
en azt nem ertem, miert nem lep egy no, amikor eloszor eltunik egy pali vagy nem valaszol az uzenetekre. nemhogy venne rogton, hogy a pali nem koser, meg csalad ele vonultatja
minek hazudozol magadnak meg itt mindenkinek? normalis no rogton megirta vagy megmondta volna neki teloban, hogy te szemet, es lezarja. vagy akar szo nelkul. jatszadozol, meg ezt szemelyesen lehet csak? nagy fenet, azt remeled, hogy majd a pali sirva szerelmeket vall, es ejti a masik not
ebredj fel, aki igy szorakozik es nozik osszevissza, az nem fog megvaltozni
a helyes dontes az lett volna, ha mar pofatlanul faggatod a not, hogy elmondod neki az igazad, legyen valasztasa neki is, hogy elfogadja igy a palit vagy sem
43 eves letedre nem ugy kene viselkedned, mint egy hothulye tininek, mert meg egy normalis tini is elkuldene rogton a palit melegebb eghajlatra, a cuccait meg kivagna a kukaba, nem koslatna utan csopogve meg molesztalna a tobbi not
Szerintem Te még nem csalódtál eleget, 43 éves létedre...
Bocs.
A többi is érdekes.....
és 3 gyerekét egyedül nevelő anya volt még pár éve.
Mondd, hogy troll vagy itt!
Gáz, ahogy viselkedsz, nem is kicsit.
Fórum - Nem törődik velem
2016 májusában már hasonló gondjaid voltak vele.
Mert jól érzi magát veled. Biztos a másik nőjével is, azért nem szakít vele.
Biztos nem egy ilyen "kinn is vagyok, benn is vagyok" kapcsolatra vágysz...
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?