Mi a véleményetek erröl a szituról? (beszélgetés)
Akkor idézd be már lécci ,hogy hol írt olyant ,hogy egyáltalán tetszik neki ez a srác?
A legnagyobb érzelmi töltetű hsz-e az volt ,hogy kivi lenne egy skorpióra az ágyban ,mert állítólag szenvedélyesek.
Nya' mindegy.
Lényeg a lényeg ,ezért ne bújjon az ágyba egy pasival ,vagy végül is skorpió fickó biztosan van még a világon,aki ha nem is tetszik neki ,de legalább felhúzza azt a vacak gumit,szó nélkül.
Én meg nem valahol hallottam, hanem a nőgyógyásznál, hogy az a gyulladás, az a tankönyvi definíció szerint gyulladás, és ami elképzelésünk van a gyulladásról, az szinte abszolút más. Közelebb áll az irritációhoz, amit idegen test vált ki.
Leszedéshez egyáltalán nem biztos, hogy be kell feküdni, és altatnak. Előfordulhat, de először meg kell jelenni járóbeteg szakrendelésen, és jó esetben ott megszabadítanak tőle.
De mindegy... Nem kötelező.
Ez teljessen normalis hogy , az emberek ovszert hasznalnak,manapsag senki nem akarja kitenni magat nemkivant fertözeseknek ! Itt ahol en elek a sulikban ingyen osztogatjak a gyerekeknek az ovszert :)
Mas egy hazasagban vagy hosszu kapcsolatban.
Nem is te lennél, ha nem mosolyogtál volna. :D
Dehogynem tetszik neki! Le is írta, hogy megmozgatta a fantáziáját.
Végre egy nő, akinek a romantika nem veszi el az eszét. :)))
Kicsit mosolyogtam ezen a történeten.Nem az az első számú kérdés,hogy önmagadtól,hogy tetszik-e a srác,hogy megmozgatott-e benned érzelmeket....,hanem az,hogy gumival,vagy anélkül.
Igen romantikus:)))
Ahhoz,hogy a spirált fel tudják tenni,ki kell tágítani a méhszájat(még nem szült nőknél).Miért vállalná ezt be valaki?Hiszen, ebből a későbbi terhessége folyamán problémája lehet.
Az óvszer nagyon megbízható.Mi nagyon sokáig azt használtuk és soha semmilyen baleset nem következett be.Ha helyesen használod, akkor nem lehet semmi galiba.
Valahol még hentereg egy karton érdesített gumim, nem kell? :)))
Nekem az efféle fejlesztések nem jönnek be :P Se a színek, de a mintázatok.
Mesterséges gyulladás... blablablabla... de mindegy, ódzkodsz tőle és kész.
Szokták mondani, hogy csak azoknak, akik már szültek, de ez sem igaz. A többedszer szült viszont egészen badarság. Mindegy... Megoszlik az orvosok véleménye is. Én orvosom pl. a gumit tartja megbízhatatlannak (tartós kapcsolatban). És nincs ezzel egyedül. Én is a táborba tartozok.
:DDD Teljesen igazad van,hogy nem foglalkozol vele.
Ha csak ilyen hapsik rohangálnának utánam,akkor inkább ne legyen senkim.
igen föleg miután ma közölte h gondolkodott és szerinte nem is paszolnánk ugy mint komoly kapcs mert nekem állitolag teljesen más a gondolkodásom mint neki:) hurrá
de azért talizhatunk.a nagy lófaszt.itt a vége ennyi
A helyedben nem agyalnék, hanem sikítva menekülnék az ilyen alaktól.
Ha már az elején ilyen erőszakos, nincs tekintettel a szempontjaidra, mi lesz később?
Szerintem felejtsd el ezt a pasit!
Csak testileg vonzódik hozzád.
Mi az,hogy mindjárt a testi kapcsolatot firtatja,és még neki áll feljebb,ha kikötéseid vannak ezzel kapcsolatban?
Hol vannak az érzelmek stb...
Vérvétel és urológiai vizsgálat. Elzavarod a pasit. Fogamzásgátlásnak mondjuk spirál.
Megértem a félelmed, de (ha csak nem akarsz gyermektelen maradni), egy napon le kell venni a gumit.
amugy itt nem is csak az aids a lényeg,azon kivul van egy csomo másik betegség is.trichomonas stb ,olyanok is amikrol nemis hallottál...
ureaplasma, nah nekem ezek voltak amiket szinte soha nem néznek rutinbol,sztba sosem....mégis bajt okozott...ehhez kellett hogy több 10ezret kiadjak és hosszu hosszu honapok várakozása
ja és a fájdalom
További ajánlott fórumok:
- Különös módon népszerűsítették a szoptatást. Mi a véleményetek erről, mert én kiakadtam rajta?
- Mi a véleményetek erről a zenéről?
- Érdi tragédia.... Mi a véleményed erről a hírről? Iker babákat gázolt egy autós:(
- Kinek mi erről a véleménye?
- Mi a véleményetek a szituról?
- Egy kis tanácsra lenne szükségem. Főnök beosztott kapcsolat, mi a véleményetek az alábbi szituról?