Érdi tragédia.... Mi a véleményed erről a hírről? Iker babákat gázolt egy autós:( (beszélgetős fórum)
Nem kitolták, hanem elkezdték visszahúzni, amikor látták, hogy nem kerül az autós. Tehát ez a része érthető, mert ez ugyanaz a mozdulat, mint amikor letolják, csak most visszafelé történt.
Ezzel együtt én is azt gondolom, hogy részben ők is tehettek arról, hogy ez megtörtént. Nem mondanám, hogy "hibásak", de tudom, hogy amikor én ilyen út mellett voltam kénytelen menni - egyébként egyszer az életben - akkor azt csináltam, hogy amikor jött autó, akármelyik irányból, belementem az árokba, a csalánba mélyen. Mások meg röhögtek rajtam.
Én félős vagyok, és mindig a legrosszabbra számítok.
Biztos kivizsgálták ezt a szakemberek, és nyilván hibázott a sofőr is, nem véletlenül őt ítélték el. De tény, hogy ez egy olyan dolog, hogy szerintem bárkivel megeshet. Azt meg lehet mondani, hogyha nem látunk, meg kell állni, de szerintem hét országban, még a nagy nyugaton sem találni élőben olyan embert, aki egy szembesütő nap miatt megállt volna az autópálya, vagy főút közepén. Ahol mellesleg nem számít ikerbabakocsira.
Sajnos ez egy olyan eset, ami nagybetűs BALESET. Nagyon senki nem akarta ezt. A sofőr családja is ugyanúgy tönkrement. Semmivel sem jobb nekik, sőt!
Én még mindig azt nem értem, a szülők hogy nem sérültek meg a balesetben?
Ez csak egy esetben lehetséges: ha kitolták az úttestre a gyerekeket hirtelen, anélkül hogy szétnéztek volna. Szerintem pontosan ez történt, ezért a sofőr vétlen! A szülők a vétkesek!
Most olvastam, hogy az első fokon a 2,5 év úgy volt, hogy felfüggesztve 3 évre. (Meg a 4 év vezetéstől eltiltás). Ezt a budaörsi bíróságon tárgyalták.
Erre fellebbezett a vádlott és a védő, és így lett a másodfokon 3,5 év letöltendő és a 6 év vezetéstől eltiltás. (Mondjuk lehet, ha tudja előre a védő, hogy ezt a valamilyen Sarolta nevű bírónőt kapják, aki a Rezesovánál is volt, lehet, hogy nem javasolta volna a fellebbezést.)
Sok lett a vége,szerintem is.
Nem mondom,hogy a nő nem volt hibás,na de az anyuka?
A kutyámat se engedem ki pórázon az úttestre,ha nem látom mi a szitu.
szerintem sok a büntetés, nem szándékos volt a gázolás,
szerintem a babakocsit toló anya is és a vezető hölgy is figyelmetlen volt,
borzasztó büntetés mindkettőjük számára, nagyon sajnálom őket, ez egy tragédia
Ha meg van róla győződve, hogy nem hibázott, akkor nm várható el, hogy beismerje.
Egyébként az nagyon könnyen lehet, hogy amennyiben beismerte volna és megbánást tanúsít, akkor vékonyabban fogott volna a bíró tolla.
Első fokon 2,5 évet kapott és 4 év eltiltást a vezetéstől, másodfokon pedig 3,5 év letöltendőt, és 6 év eltiltást.
Ugyanaz a bírónő volt, aki a Rezesova ügyen...
Én is.
Itt én is csak így tudok érezni.
Az rendben van, hogy valamennyit kap. De az a baj, hogy egy szándékos gyilkosságért is ennyit adnak.
Jogerős?
Sajnálok ott mindenkit:(
Épp a napokban láttam ismét egy olyan eseményt, amely miatt a hátamon is felállt a nem létező szőr.
Zebránál álltam gyalogosként, piros volt a lámpa, így várakoztam, hogy zöld legyen. A másik oldalon jött egy nő babakocsit tolt. Meg sem állt a babakocsit letolta a járdáról és már ment is át az úttesten. Ez nem egy kis forgalmú út, hanem Újpesten az Árpád út egyik zebrája volt.
Természetesen mi más juthatott volna az eszembe? Pontosan ez a baleset...
Mindegy mi történt Érden, visszacsinálni már nem lehet...
had féljenek csak!
A lényeg félnek és figyelnek!
Ezek szerint, az autósok is jobban figyelnek?
Két baba életébe került, hogy kicsit elgondolkodjon néhány emberke:(
Én meg egy olyan gyalogos vagyok, aki sosem rohan!
nagyon körül nézek, szóval nem a bátrabbakból vagyok való, de úgy érzem a körül tekintésem mindég biztonságot ad nekem.
Inkább nézz körül, 10 szer, mint autómatikusan menj át az úttesten úgy, hogy azt mondod velem nem történhet semmi!
nekem nyolcszorosan műtötték a lábamat, tudom mit jelent egy műtét majd a mozgássérültség...de az épkézláb ember, nem fél...míg meg nem történik a baj!
A vakmerő embereket gyakran éri baleset, mert úgy vannak vele ők tökéletesek!
Sok gyalogosnak kéne figyelni, mert az autó az gyorsabb mint az ember, aki gyalog jár kell!
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek?
- Tényői tragédia
- Ha meghal a magzat az anya meheben, miert kell az anyanak megszulnie? Nem lehet kimeletesebben kezelni a tragediat?
- Családi tragédia
- Nemrégiben súlyos családi tragédia történt, nem tudom feldolgozni... szerintetek menjek pszichológushoz?
- Kannibalizmus a XX.században - egy tragédia ami megrázta az egész világot