Mi a véleményetek a szituról? (beszélgetés)
Egy férfi többnyire a praktikus oldalát nézi a dolgoknak, nem azt az érzelemcsordultat, mint a nő, szerintem ennyi.
ne rágódj rajta, hiszen úgyis találkozni fogtok.
De nagyon jól áll:XDDDDDDDDDDD bocs de ezt a lasztit nem lehetett kihagyni.
Az ego-m pedig pontosan akkora amekkorának kell lenni:)
nekem nem lenne mindegy, hogy első randin csak pótlék vagyok, vagy magával ragadta a lényem-de ha neked mindegy...
a baj ott van, hogy ha nincs szikra-nincs semmi.
Tizenévesen megsértődtem volna, ha nem arra törekedett volna, hogy mielőbb találkozhasson velem.
Ma már úgy gondolom, hogy több időt szeretne velem lenni, nem csak pár percet.
Gond szerintem akkor lenne, ha kikötné, hogy csak ekkor csak akkor X időt tud veled tölteni.
Mi nagyon sokszor időzítettünk úgy,hogy másnapra ne essen koránkelés/vizsga stb.
Milyen randi az,ahol lelép a srác 10-11-kor,mert tudja ha nem fekszik le nem tud másnap rendesen teljesíteni?
Nekünk nem lett belőle problémánk,már 18 hónapos a kisfiúnk :))
Ja,ha ilyen volt,akkor este még az msn-re sem léptünk fel,mert tudtuk,hogy nem tudnánk csak úgy abbahagyni a beszélgetést és akkor a másnap ugye...(ez a kapcsolatunk kezdeti időszakában is így volt,amikor épp csak összejöttünk)
Imádom az olyan embereket akik minden fórumon és minden témában tökéletesen tudják a megoldást és hogy mi miért van.
De belegondolhatnának hogy minden ember más és másként éli az életet.És senkitől nem várható el hogy hanyatt homlok rohanjon egy randira főleg úgy hogy tudja hamar kell hazamennie.Akkor inkább várjanak két napot és több időt eltudnak tölteni,ahol akár meg is ismerhetik egymást.
Az azert mas, 3 eve egyutt vagtok, olyankor mar kibir az ember 1-2-3 napot, meg ha meg is van a szenvedely.
De ha mar az elejen fontosabb, hogy kipihent legyen....
Szia!
Szerintem ne rágódj ezen... Ha nem érdekled egyáltalán nem fog találkozni veled... Ha meg csak úgy van vele, hogy nincs más jó vagy most te is akkor rá fogsz jönni, ha így van...
Még nem is ismered igazán... Ki tudja mit gondolhat. Szerintem pár hét és kiderül.
Ez igy van, ha nekem tetszik valaki, kb. lesz@rom, hogy kelek fel masnap, vagy nem is alszom, az sem erdekel. Egyszer egy ex baratnom felhivott szilveszter ejjel, hogy maganyos, nem mennek-e at? Ejjel ketto volt, mar eppen hazaertem a bulibol, lezuhanyoztam. Masnap reggel hatra mentem melozni. Feloltoztem, es 10 perc mulva a taxiban voltam. Pedig tudtam, hogy nem fogunk ujra osszejonni, csak par orat szeretkezni, megsem erdekelt, hogy reggel mi lesz.
Masik alkalommal par kollegammal munka utan iszogattunk egy kicsit, aztan ugy alakult, hogy az egyik holggyel egy taxival mentunk mert kb. egy iranyba laktunk. Megkerdezte, nincs-e kedvem felmenni hozza? Akkor sem az erdekelt, hogy masnap reggel melozom...
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról
- Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról?
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Melyik filmet láttad utoljára és mi a véleményed róla?
- Mi a véleményetek erröl a szituról?
- Egy kis tanácsra lenne szükségem. Főnök beosztott kapcsolat, mi a véleményetek az alábbi szituról?