Mi a véleményed az új mosó gömbről? (tudásbázis)
Valahol azt olvastam róla, hogy ha több ruhát mosunk vele mint ami az előírt, akkor nem mossa ki szépen a ruhát.
A reklámban is csak egy pár db ruha van a mosógépben, hogy a víz jól tudjon benne dolgozni.
Köszi!
Akkor, ha tényleg igaz amit mondtak, hogy milyen sok mosáshoz elég, akkor viszont nem is olyan drága.
Na én megvárom a tapasztalatokat!
A teleshopos gömb ára 8.000 ft.
Épp ma néztem hajnalban a reklámot :)
Na tudom már végre, hogy mi az a mosógömb.Ma láttam a teleshopban a bemutatóját,de az árát nem láttam.Én egy kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, de hátha jó.
Valaki próbálta már?Mert ha tényleg elég 1000 mosáshoz, akkor nagyon sokat lehetne spórolni vele.(Kérdés persze az ára...)
Nagyon sok féle öblítőt kipróbáltam már, olcsóbbat is, drágábbat is.
Nemek a Lenór(kék, sárga,zöld) és a Coccolínó(kék,rózsaszín) vált be a legjobban.
A régi Silánt nem szerettem, de azok az újfajták nagyon tetszenek nekem is!Pl. a fekete dobozos.
Mindig olyat veszek ezek közül amelyik éppen akciós.
Ma pl. nálunk megnyílt a lidli.Ott vettem saját márkás mosóport,és öblítőt.
Most jelenleg megvagyok velük elégedve...
Jól tisztít, és nagyon jó finom illata van.
Szia! Hát igen, nem mindegy mennyibe kerül a mosószer, ráadásul az ismert, reklámozott márkák nem váltak be annyira, mint a Trendy.
Fehérítő hatásút még nem vettem, most készülök azt is kipróbálni.
Öblítőt milyet használsz, mert én még nem mertem átállni a Silánról, nagyon szeretjük az illatát.
Szia!
A Trendy folyékonyat én is kipróbáltam,nekem is jól bevált.Igaz, én a fehérekhez öntöttem mellé venist .Így nagyon szép tiszták lettek a ruhák.
A színesekhez nem kell venis.
Már úgy vagyok vele,hogy olcsóbb mosószert vásárolok és ahhoz adagolom hozzá a venist vagy az a..riel koncentrátumot,mert az a..riel mosóporhoz is tenni kell mert csak úgy mos szépen..(már nem olyan mint régebben volt)
Így nem mindegy hogy mennyibe kerül a mosópor vagy mosógél.
A zöld golyó nekem semmit nem használt, legalábbis nem vettem észre.
Alacsony hőfokú mosásnál folyékony mosószert használok, legutóbb a Pennyben vettem Trendy a neve, másfél literes 650 Ft volt,nekem bevált.
Megvettem a mosópor változatát is, 4 kg ezer Ft körül volt, szépen tisztára mostam vele törölközőt, munkásruhát.
szerintem itt most két külön dologról van szó.
van a régebbi fajta ökogolyó, ami valami mágneses elven működik, és főként vízkő ellen jó.
s van ez az újabb, amiről a fórum is indult, ehhez már mosópor sem kell, ez valami más elven működik.
(kíváncsi lennék amúgy hogy ez mennyire jó, mert szupr lenne ha nem kellene mosószert venni:D))
Én azt hiszem,hogy a tiéd az a gömb,ami vízkövesedésre való?!
Jól gondolom?
:)
Akkor ezt jól megbeszéltük! :D
Nélküle is szépen mos a gömb?És azt te minden mosásnál használod, vagy csak az erősen szennyezett ruhákhoz teszel?
Hol lehet megrendelni?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed arról, hogy a szomszédasszonyom már reggel 1/2 6 előtt bekapcsolja a mosógépet?
- Árt a mosógépnek, ha teletömöm ruhával? Elsősorban szerelő véleményére lennék kíváncsi!
- Mi a véleményetek, tapasztalatok az Indesit mosógépről?
- Mi a véleményed a Whirlpool felültöltős mosógépekről?
- Tönkrement a Fagor automata mosógépem. Az Euronics oldalán a legolcsóbb egy Beko márkájú. Van valakinek ilyen? Mi a véleménye róla?
- Kinek mi a véleménye a Splendid mosógélről?