Mi a véleményetek, tapasztalatok az Indesit mosógépről? (beszélgetés)
Nekem sajnos 6,5 év után bemondta az unalmast!:(
Az elektronikájával lett baj,a szerelő szerint minimum 45 ezer lett volna rendbehozni.
vettünk egy másikat,más fajtát.
Ja és szerintem a magyar ügyintézők hozzáállásával van a baj!
Talán egyszer visszakapják.. :((
:(((
Vissza a lavórhoz...
Fogyasztóvédelem
:)
Én szeretem.
Szépen mos, nem panaszkodik, én sem, soha nem volt gondom vele.
Már 7,5 éves, és igazán rendes családtag.
Senki nem vegyen INDESIT mosogépet, a tapasztalataim alapján azt mondom más INDESIT GÉPET SEM!!!!!
INDESIT MOSÓGÉPEM elromlott a garanciális időn belül vagyok, sőt én marha + 3 évet kötöttem.
Eéromlott a garanciális szervíz bejelenmtés után 4 nappal már kis jött. Megállapították az ékszíj elszakadt, és szakadtában az összes elektromos kábeleket a gépben szétvágta.Mondták meg kell rendelni Olaszországból, 1 hét, 10 nap. Ennek már egy hónapja. Mindig én telefonáltam, kb 2 hét után az ékszíj megjött, de a másik nem. Ide-oda passzolt többszöri telefonomra kiderült, ez az alkatrész ninxs, le kell gyártani. De semmi konkrétum mikor, hogy egyáltalán. Megadtak egy emailcímet, ahonnan természetesen sz.... válaszolni. Hiába hívatkoztam uniós jogaimra, arról nem beszélve, ez nevetséges, egy darabot külön nem fognak legyártani. Nem voltak hajlandók az olasz fél elérhetőségét megadni hiába hivatkoztam jogaimra. Megkerestem, 45 éve Olaszországban élő olasz állampolgár testvérem felhívta őket. Azt mondták ilyenkor csak a csere lehetséges, de ez persze a magyar forgalmazó ügye.
Ők leráznak, gyakorlatilag nem állnak szóba velem.
Szóval emberek ŐRIZKEDJENEK AZ INDESITTŐL!!!!
Szeretem.
7,5 éves, kopp-kopp.
Szépen most, rendes kis kollegina. :)
Mi a véleményem, leírom 8 évig volt felültöltős, két családra mostam, egyszer csak katy, az agya leégett, szerelő 30 ezerért újat rakott bele, két hét és megint ugyanaz, kidobtuk két éve.
A szerelő amikor meglátta, ez az? ez új?
Gyönyörű volt kívül belül, hófehéren mosott.
Most AEG van ez penészedik, nem vagyok megelégedve a munkájával.
Tök mindegy milyet veszel!Közel ugyanannyit bír mindegyik!Előzöbbi hsz-kben írták és nekem is mondta a háztartási gépszerelő sacc/kb5év.Lehet hosszabbítani vízkőoldókkal ill.mi szoktunk venni fél évente egy folyadékot,amivel üresen átmosom,gyönyőrűen kitisztítja a dobot meg amin átmegy a víz!
Nekem is Indesitem van.Hetente többször megy sokat,most 4éves...várom meddig bírja:)
Jók. Jótanács, amit nem szoktak nagyon elmondani. Egy gép mondjuk ötezer mosásra van kb. programozva. Lehet mosni naponta kétszer és hetente kétszer. Érdemes meggondolni, hogy mennyit mosunk, összevárjuk, vagy csak bedobjuk...
Az is lényeges, hogy a két mosás között teljen el legalább fél óra, így a motornak van ideje pihenni, lehűlni. (Ezt a tanácsot kaptam ismerős eladótól...).
nekem is Indesitem van, a drágább fajta. Hajdut cseréltük le ami huszon éves volt, egyértelműen látszott a villanyszámlánkon az első hónap után :O Tényleg jók az ergomatok de piszok sokat fogyasztanak.
Indesittel teljesen meg vagyok elégedve, szépen mos és minden programhoz külön be tudom állítani a hőfokot és a centrit :) viszont a gumijában tényleg benne marad a víz amit a gyerek zoknija felszív mert valamiért mindig 1-2 pici zokni odakerül :(
Nekem is volt Indesit, felültöltős, nagyon szerettem, csak a perem gumirész úgy volt kialakítva, hogy megállt benne a víz és bepenészedett egy idő után....de amúgy imádtam:) Nem volt más semmi baja, pedig sokat tudok mosni!
Anyumnak is az van, de előltöltős, bár az szerintem max. 3-4 éves, de nincs gondja vele!
További ajánlott fórumok:
- Electrolux EWB 95205 W mosógépről van valakinek tapasztalata!?
- Fagor felültöltős mosógépről tapasztalatok...
- Mik a tapasztalatok a Beko elöltöltős mosógépről?
- Tudtok valamit erről a mosógépről?
- Zanussi zwsg6120v mosógépről mik a tapasztalatok?
- Tapasztalatok Hanseatic mosógépről? Ismeri valaki ezt a márkát?