Electrolux EWB 95205 W mosógépről van valakinek tapasztalata!? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Na mit tapasztaltál?
Tényleg nem vesz ki semmilyen foltot, sőt, ha a mosás előtt nem dörzsölöm ki szappannal, mosás után már nem is nagyon lehet, mintha még jobban beledolgozná a gép a ruhába a foltot.
Egyébként gélt is próbáltam, azt még kevésbé öblítette ki. Ha neked is a kádba folyik a mosógépből a víz, próbáld ki, hogy az utolsó öblítésnél dugd be a kád dugóját. Akkor látszik, hogy mennyire habos vagy tiszta.
Hát ez az, amit én sem tudok.
Próbálkozom a mosólabdával és a mosódió porral. Időnként veszek a DM-ben kapható kis zacskós fehérítő port, amit a mosópor mellé kell adni, akkor kicsit fehérebbek lesznek a ruhák.
A pólók hónalját pedig mosás előtt kicsit szappannal megdörzsölöm, különben benne marad az izzadság szag. Jó, mi? Én dolgozom a mosógép helyett. Pedig még olcsó sem volt, 2008-ban volt 90e forint.
Másokat nem zavar, hogy nem öblít rendesen a gép? Egy csomó mosópor marad a ruhákban.
Most olvastam ezt a hozzászólást egy régebbi topikban:
"Sokféle mosógéphez volt már szerencsém! De eddigi tapasztalataim alapján a legpocsékabb mosógép márka az electrolux! SOHA NE VEGYETEK ilyet! Az ajtaja álladóan nyitva van, mégis fekete penész a belseje, árad belőle a bűz! Két órán keresztül mos, majd kivehetem belőle a nem rendesen kimosott homokos zoknikat! Olyan hangos a centrifugája, hogy nem lehet a közelében megmaradni a zúgó hangtól! Időnként üres állapotában tisztító mosást kell vele végezni, 95 fokon! ( Mert víz- és energiatakarékos, ugye!!!! )Ami szintén két óra!!! Ja és utána is büdös és penészes marad!!!!!!
Electrolux mosógépet S O H A N E V E GY E T E K!!!!!!
És a többi elecrolux terméket sem ajánlom!!!
( Ha valaki annyira dicséri, akkor az csak azért lehet, mert más márkákkal még nem találkozott! Ha lesz más tapasztalata is, akkor többé electroluxot biztosan nem ajánl!!!!!)
Ja, és amíg el nem felejtem, nem a legolcsóbb volt az általam bemutatott mosógép, ennyi pénzért már nagy márkák termékét is megvehettem volna! Szóval jól átpaliztak vele!!!! Ne hagyjátok magatokat!!!!"
És tényleg az enyém is büdösödik, bár penész nincs benne. De ha egy kicsit is áll benne a ruha mosás után, nagyon büdös lesz... Pedig már mindenféle ecetes, trisós, mosógéptisztítós stb. tisztogatást próbáltam!
Ez az ára a nagy víztakarékosságnak....
A tiéd sem öblít rendesen?
A dupla öblítőprogramok miatt nagyon sok a vízfogyasztásunk, lehet, hogy már régen megérte volna egy Whirlpool beszerzése... (csak mi van, ha az is már ezt csinálja a fejlesztések hatására?)
Köszönöm a segítséget az ajánlatokat.
Az előző whirpool mosógépemnél nem ezeket tapasztaltam, azért gondoltam a gépre...
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek, tapasztalatok az Indesit mosógépről?
- Fagor felültöltős mosógépről tapasztalatok...
- Mik a tapasztalatok a Beko elöltöltős mosógépről?
- Melyik szárítógép jobb (márka szerint): Zanussi, Electrolux, Whirlpool, Hotpoint Ariston?
- Van valakinek Electrolux beépített sütője?
- Van valakinek Electrolux EWT9125W típusú mosógépe?