A Whirlpolunk 7 évet bírt, de a 7év alatt is csomószor kellett hozzá szerelő, Anyósomnak Fagor gépe van (bár elöltöltős) és 12éve bírja, semmi baja. Oldalt elkezdet nemrég rozsdásodni, de amugy pöpec.
8 vagy 10 évet ment a W..-unk (nem tudom potosan:() mikor kilehelte a lelkét. bár még nem biztos hogy nem javítható, még nincs megnézve alaposabban, mert sikerült újra szert tennünk. ez olyan dolog hogy van akinek elpukkan 1-2 év után vagy hamarabb a jobb márkás is, van akinél meg kitart a noname is sokáig. szerencse kérdése is. :(
Utálom a W.-t,és Fagort vettem...2 évet bírt..Elégett benne a mittomén mi...Kicserélték W.-ra..Most meg nagyon jó...Szerintem,mindegyik szerencse dolga...
Elöltöltős nem is férne be.Hűtőböl nekünk is Fagor van és kb 15éves de azt nem tudtam h a mosógépe is ugyan ilyen megbízható e..remélem még mások is azt írjátok mint ti
Felültöltős mosógépet kellene vennem.Ami a környezetemben bevált csak egy kicsit drágálom, az a whirpool 6.érzék..Fagor viszont nagyon jó árban van,de nem tudom milyen minőségre?Vagy milyen márkát ajánlanátok még?Candy kizárva!