Tönkrement a Fagor automata mosógépem. Az Euronics oldalán a legolcsóbb egy Beko márkájú. Van valakinek ilyen? Mi a véleménye róla? (tudásbázis)
Kb 2017 márciusba vettük meg a Zanussit. Felültöltős.
Próbálom úgy rendezni a mosást, ne tömjem meg a gépet.
Elsősorban ecet van az öblítő helyett. ( kaptunk 1 melepi öblítőt. kicsit az öblítőből, kis ecet. nem jó párosítás, de ez van )
1000 fordulatos a centrije, és 800 - ast használom.
Hátha kicsit tovább él a gép...
:DDD
Csak 3 évet késtél! ;)
Szia!
15 éves BEKO mosógépem van.
Akkor még senki nem ismerte,tanácsot sem tudtak adni.
Megvettük,azóta is működik, szerelő még nem látta.
Ajánlom(remélem az új gépek is ilyen tartósak).
Mi is szeretnénk venni.
Azért nézem az ilyen témákat is.
Kérdezném : Minden mosóprogramhoz minden hőfok és centri fordulat beállítható?? ( régieknél adott programhoz adott hőfok és cenrifprdulat volt, gyárilag beállítva ).
Ezen is van a 30 / 45 perces mosóprogram?
Mert ugye lehet olyan ruha ami elviselné akár a pl 50 °c vizet, de én azt a ruhát 1 rövidebb programmal mosnám..
Azt gondolom a nagyon rövid program a nem túl koszos, és kényes ruhákat tennénk..
Mert ugyebár már vannak kialakult mosási szokásaink..
Ja és gyanítom ezek a gépek kb 5 évre vannak tervezve, hogy vegyél másikat...
Az előző mosógépem BEKO volt, több, mint 10 évig dolgozott hibátlanul. Utána kétszer volt javítva, egy kapcsoló, és egy csapágy, ment még pár évig. A mostani mosógépem is BEKO, nem újan vettem, de már 2 éve megy.
Szóval nekem bevált, de valahol szerencse dolga is, mert gyári hibásat mindegyikből ki lehet fogni valóban.
További ajánlott fórumok:
- Egy tönkrement, korábban jól működő házasság története
- Óvodások gyenge immunrendszere --> tönkremenni mindenhogyan.
- Egy tönkrement házasságot, felrúgnál egy új szerelemért?
- Hogyan tudnék elszakadni ebből az egészből minél előbb? Tönkrementem egészségileg, anyagilag, minden hogyan.
- Hogy éljem túl, hogy tönkrementem mert elárult a dolgozóm?
- Miért nem cserélik ki a "jótállási időn belül" tönkrement 18 ezer forintos Adidas cipőt az üzletben egyből?