Mi a teendő a berepedezett/baba álltal feláztatott/ fájó mellbimbóval? (tudásbázis)
Szia Dus! Az én babám már 16 hónapos és nem szopizik, de semmilyen krém nem vált be. Aztán egy nagymama mondta, h a szopi után kenjem be pár csepp tejcivel és hagyjam megszáradni. Pár nap múlva csodákat tett!!!J ha picit fájt mindig ezt csináltam és többé nem repedt ki a cicim.10 hós koráig csak szopizott Fannikám. Próbáld ki és kitartást kívánok!!
Üdv. Kati
Szia Jutka!
Köszi a bíztatást! Azt semmi képp nem választom: "Hagyja abba a szoptatást"!!!! KI mondott ekkora marhaságot??? Fogadjunk, egy férfi!!!:((
Kenegetem, kenegetem, már annyira nem fáj. Bébikém szopik rendesen, minden szó nélkül! Van tejem bőven, nem választom le a a ciciről! De az anyatejes kenés nem segített!
Neked mekkora a babád?
Sziasztok!Én anyatejben úsztam,így nem kellett kenegetni...emiatt szárazon sem tudtam tartani,babó meg rajtam lógott...volt hogy sírva,nyögve szoptattam...egy éjjelt miután végigsírtam,mentem ügyeletben a patikába bimbóvédőért...nem szerette baba,de éhezni sem,tehát muszáj volt neki pár napig,mert nem bírtam...kenőcsök nekem sem segítettek,,,azt a tanácsot kaptam csaak,hogy adjam fel a szoptatást:-( na azt nem...
Remélem bevállik a krém,és még sokáig tartó szopcsit kívánik nektek!
Szia Dee! Köszi a segítséget! meg fogom próbálni! Van itthon Garmastan krém (kék színű), de nem veszem sok hasznát, legalább is eddig nem javult tőle!
A bimbóvédőt Bálint nem hajlandó bekapni! Meg kínlódtam vele szüléskor is! Inkább éhezik, mint hogy azt a darab műanyagot a szájába vegye!
De az általad írt krémet még nem próbáltam! Ma már nincs patika, de reggel elszaladok, veszek egyet! Remélem ez használni fog! Köszi, hogy írtál!
Jól vagytok? A másikon nem fórumozol?
További ajánlott fórumok:
- Szerintem túl nagy a mellbimbóm (4,5 cm). Ez szépséghiba?
- Extra száraz, berepedezett kézbőrre tudtok ajánlani valamit?
- Szerintetek nagyon látszik, hogy befelé forduló a mellbimbóm, hogy néz ki?
- Szoptatás után a mellbimbók visszaállnak olyanra, amilyenek voltak?
- Mitől lehet a mellbimbómon kicsi dudor?
- Folyton kiszárad, berepedezik a könyököm. Mit lehet tenni ellene?