Szerintem túl nagy a mellbimbóm (4,5 cm). Ez szépséghiba? (beszélgetés)
Szia Mimóza07!
Előszöris köszönöm a válaszod. Természetesen tiszteletben tartom a Te véleményedet is.
Amiért beszálltam ebbe a témába az, hogy szeretném megtudni a véleményeket, hogy elsősorban Ti, mint nők és természetesen a férfiak is, hogyan éreztek ezzel kapcsolatban, hogyan viszonyultok ehhez.
Üdv.
Szia Fireglow!
Köszönöm a választ, de sajnos nem ismerem a hatásmechanizmusát. Sőt, azt sem tudom megmondani, hogy ezt hogyan kellene nevezni, vagy mi a neve. Ti ennek adtok külön nevet?
Azt én is láttam már, hogy a hidegre ilyen reakciója van a mellbimbónak, de nem minden nőnél. Nyilván ingerlésre is. Azt is tapasztaltam illetve láttam már, hogy az egész mellbimbó udvar erekcióban volt a bimbóval együtt.
Üdv.
Szia Ágió!
Köszönöm az infót.
Szép estét kívánok!
Üdv.
Szia Fireglow!
Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyors válasz jön, több, mint három év témaszünet után. De nagyon köszönöm.
Őszintén sajnálom, hogy így látod, de természetesen tiszteletben tartom a véleményed. Remélem, hogy az legalább egy picit számít Neked, hogy rendkívül vonzónak találom a jelenséget.
Üdv.
én viszsaszagoltam , :D
szerintem kimeritettuk ezt a témát , vagy tévedek?
Én is értetlenül állok a fórum elnéptelenedése előtt... Pedig most 250064 tag van a Hoxán, úgyhogy igazán dagadhatna a topik.
Vajon hány hozzászólás kell ahhoz, hogy a téma megnyugtató módon ki legyen tárgyalva?
:)
Na kellett nekem elárulni a koromat!
És akkor teszik fel a hülye kérdéseket...:D
Egyáltalán nem baj! A magázódás meg a tetszikezés lenne a baj!!
:)
Tényleg óriási felelősség, kockázat, rizikó, életveszély! :D
(Ennyire nem bonyolult dolog ez. Megvagyok vele, és jól megvagyok. :)
Hát akkor tényleg nem kellene nyitni... :O Baj,hogy tegeződök ,? :s
Hülye kérdés lehet xD
vannak trükkök növesztésre, meg valami torna is, ami tényleg hatásos...állítólag :-D
ha rövid a farkad, toldd meg 1 lépéssel! :-)))))
További ajánlott fórumok:
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Diszlexia gyanú nagycsoportban - szerintem.
- Félek, nagy hasi fájdalmam van szerintem a ciszta nő. Alig...
- Szerintem nem nagy elvárás egy negyven feletti pasitól,...
- Szerintetek nagyon látszik, hogy befelé forduló a mellbimbóm, hogy néz ki?
- Szerintem ez nagyon nem normális. Egyik nap egész nap...