Mi a különbség a fogyis teák között?(tapasztalatok a használóktól) (beszélgetés)
Sziasztok sorstársak! A szűztea kapszulával kapcsolatban a következők a tapasztalataim: elolvasva és utánanézve az összetevőknek, egészségesnek mondható, csakhogy meghajt. Szerintem, az adagolás a gond, csak egyet vegyél be reggel, ez is estére meghozza a bűzös székletet. Na ez a gondom, ez nem lehet egészséges. Mindenkinek azt ajánlom, ami nekem is bevált. 1200 Kcal kb., pontosan úgy sem tudja az ember kiszámolni. A mozgást, lustaság miatt izomstimulációval oldottam meg, ezért fizetni kell, de legalább biztos, hogy mozog a hasadon az izom, két hét alatt 5 kiló. Fekvés alatt áram mozgatja az izmokat.
A Natúr Varázs tea nekem nem jött be. Azon kívül, hogy délelőtti programot nem lehetett csinálni, mert olyan hasmenése volt tőle az ember lányának, hogy alig bírta visszatartani, a 2 hónap alatt 1 dekát sem fogytam.
Én szűztea kapszulát is szedtem régebben, nem teát ittam, de nekem nem voltak kellemetlen tüneteim. Nem okozott hasmenést vagy görcsöt, csak lazább volt a dolog a szokásosnál.
Na, nekem nem jött be a szűztea sajna, mert nemhogy nem használt, de még rosszul is voltam tőle. Az még hagyján, hogy az ember alig hagyhatja el a WC-t, de amikor már olyan mértékű a hascsikarás, hogy ihaj-csuhaj... szépségért meg kell szenvedni, de ennyire?
Abbahagytam, hosszú távon nem éri meg.
Az árukban is van különbség. Van kimondottan drága és nem fogyaszt.
a különbség a nevük, a hasonlóság a hatásuk (gondolok itt a wc-re futkosásra)
Szerintem mindenki más fajta teára esküszik. Ahány ember, annyi féle szervezet.
Én zöld teát iszom, nagyon lassan "fogyaszt", inkább egészséges, finom és csak mellékhatásként, fogysz tőle hosszútávon valmicskét.... Persze eleinte ez is látványosabb mint minden. A mályvateát, szűzteát, puert teát felejtsd el! ilyen erővel hashajtót is szedhetsz, bár ez utóbbi sokkal kevésbé viseli meg a szervezeted, mint a "CSODATEÁK"- saját tapasztalat
A mályvatea tényleg ennyire rossz? Most kezdtem el inni, persze, megvan a " mellékhatása", de bíztam az eredményben... A Szűzteáról viszont kifejezetten negatív tapasztalatokat hallottam, állítólag a bélbolyhokat is tönkreteszi. Jót még nem mondtak róla ( nekem ). Egyáltalán, van akinek használt? Az a gyanúm, hogy mégis csak a rendszeres mozgás használ... Az még eddig mindig bevált.
Nekem a kínai is hatott! :-) és később kezdődött... kb másnap délután először, de akkor naggggggggyon. nem is ahsználom, mert amikor ittam, éjjelente begörcsölt a lábam, tehát magnéziumhiányom lett tőle. :-( Kivitt mindent, ami kell, azt is.
Többféle mályvatea van! A gyógyszetárit vedd, nem s kínait!
Ismerősöm ivott szedte a kapszulát, fogyni nem fogyott igazán, de WC-re szükség volt a közelben mindig. :-) Amit fogyott valószínüleg a mozgástól és a diétától, amit előtte kezdett és utána is folytatott, a kapszula nem gyorsított a fogyásán. Persze nem vagyunk egyformánk. Ja, és semmi mellékhatást nem tapasztalt (WC-re járáson kívül)
Tényleg nem ajánljátok a mályvateát? Pedig nekem pont most ajánlották. Igaz, nem vagyok otthon ebben a témában, nem is a fogyás, inkább egy kis salaktalanítás miatt vettem, de megmondom őszintén semmit sem tapasztaltam. Legalábbis két filter után semmi hatás .. Vagy csak később kezdődik?!
Én ittam nem is kevés ideig!
Légy Wc közeleben az biztos, kapszula+ tea =tuti hascsikarás. Amúgy kilóban nem sok ment le, csak szenvedtem inkább. Szerintem arra jó ha valakinek nincs rendes széklete, hosszútávon pedig terheli a májat!
Sziasztok! Én a szűzteáról kérdeznék. Ismeri valaki a fogyasztó hatását? Netalán használta is már? Ha jól tudom: lótuszvirág, lótuszmag és zöld tea van benne, s egy rokonom nagyon klasszul lefogyott vele, igaz a kapszula formát is szedte hozzá.
Tény, hogy szoktatás kérdése. Én mondjuk nagy tea mágus vagyok, de a kezdet kezdetén nálam is voltak gondok. Mára már megtanultam, hogy mikor, miből, mennyit. Van vagy 30 féle teám.. Boszorkányfőzde:D
A mályvateát én is jól ismerem, nálam görcsöket már nem igazán okoz, pedig én 2 filtert áztatok egy fél csésze bögrébe. Ettől ha elkezd hatni, 5-6 futás van a wc-re, de nagy szenvedések, mint az elején voltak, nincsenek. Én csak méregtelenítésre használom, és 1-1 doboz között pedig több hónapos szünetet tartok. Nekem nem szokott hozzá a szervezetem, nélküle sincsen semmi gond.
Hát a kínaiaknak lehet, hogy beválnak,de másnak semmiképp nem ajánlom.
Igaz elfelejtettem írni, hogy én is csak kiegészítésként iszom.Amúgy Norbi Update menüvel fogyózok.Önmagában a tea semmit nem ér.A hashajó hatásúak + egyenesen károsak.Mindenki nagyon vigyázzon a májára!!!!!!!!
Az ha jelez nagy gáz van.Alattomosan roncsolja minden "csodaszer"!!!!!!!!!
Biztos, hogy jó megoldás teával fogyni? Lefogysz és aztán? Abbahagyod a tea ivását, ami tény és való, hogy az emésztőrendszert bizgatja, akkor mi lesz? Visszaszeded? Nem kötöszködni akarok, de semmi értelme ezeknek a teáknak, poroknak. ÉS? MI a mellékhatása? Vagy "nem ismeretes"?
Mályvateáról itt a fórumon is olvashatsz, nem ajánlom senkinek, hasgörcsök, miegymás, aztán még azután is, hogy már nem iszod... :(((((((((
Inkább próbálj megy természetes módon fogyni, kevés kalória, mozgás, ez hatásos és egyetlen mellékhatása, hogy esetleg lefogysz :)).
Neked is sikeres fogyást, de tényleg felejtsd el a teákat, ha jót akarsz a szervezetednek!
Hello! Én mint szakmabeli és fogynivágyó a kínai csodaszerekről csak rosszat tudok írni.Nem javaslom.Szerintem csak magyar,bevizsgált terméket szabad megvenni.Jelenleg Naturland salaktalanító és Fittforma teát iszok.Az ízük finom,nem kell bele semmi.Ha megnézed a többi topicot sok rosszat olvashatsz a Mályva teáról.
Kipróbáltam rengeteg tablettát és rengeteg féle teát, de a ti tapasztalataitokra is kíváncsi lennék a teákkal kapcslatosan. Jelenleg a Natúr Varázs került előtérben, de van e valaki aki sikeresen fogyott egyéb más teák segítségével mint pl.: a mályvatea, szűtea vagy esetleg valami más segítségével???illetve az is érdekelne hogy milyen hatást váltott ki, salaktalanítás, erős hasmenés stb...Szeretném ha hozzászólnátok!
Mindenkinek sikeres fogyást kívánok!
További ajánlott fórumok: