Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség két testvér között? (beszélgetés)
Értem! Hát tény, hogy nehéz nagyon, de nagyon nagy boldogság!:)
Hát akkor nem kevernek össze benneteket!DDD
Most mennyi idős a babád?
jujj..ne is mond ki...valahogy nem kellenenek ikrek:-)))
Nem hasonlitunk..amugy o fiu...mindenben kulonbozunk..:-)
tudom tudom..jott uzi..:-)
Nem neztem meg, hogy volt mar ilyen forumtema:-)
A fiamat mindig ellattam, utana bementunk a szobaba, es amig a lanyt szoptattam, addig remekul eljatszott mellettunk. Persze sokat jartunk jatszohazakba is, ahol eljatszott a tobbi gyerekkel, en pedig tudtam egyet szusszanni.
Ha pedig ujra teherbe estem, akkor a szervezetem mar minden bizonnyal regeneralodott, es kesz a kovetkezo baba kihordasara.
És a te szervezeted hogy viseli a folyamatos terhességet, szoptatást??? Hiszen a kislányos születése óta eltelt 9 hónapban alig volt ideje a regenerálódásra.
én azért sem választanék ilyen kicsi korkülönbséget, mert így szinte alig van olyan idő amikor csak az adott gyerekkel foglalkozom.
Egy 14 hónapos hogy tud bármire várni (ital, játék stb) amikor a kicsit szoptattad? Ez tényleg érdekel, nem kötözködésből kérdezem...
További ajánlott fórumok:
- Mennyi az ideális korkülönbség a testvérek között?
- Kis korkülönbség testvérek között
- Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség testvérek között? Ti meddig vártatok?
- Pici es Mini a családban, avagy nagyon kicsi korkülönbség a testvérek között...
- Kinek mekkora a legnagyobb korkülönbség testvérek között?
- Szerintetek szülés után mikor érdemes elkezdeni próbálkozni a kistestvérrel?Mennyi az ideális korkülönbség két testvér között?