Kinek mekkora a legnagyobb korkülönbség testvérek között? (beszélgetés)
Két lány közt pontosan 6 év.
Kisebb lány és az öccse közt 17 hónap.
Most olvastam el csak az indító kérdést. A nagyok között 3 év 4 hónap van, ott volt féltékenység, ami maximálisan felém irányult. A kicsi lányom és a fiam közt 10,5 év van. A fiam is féltékeny volt, de közben imádta a húgát és az ő féltékenysége sem a kicsi ellen irányult, inkább extrém hülye dolgai voltak. A két nagy felnőtt már és a kicsinek nagyon jó dolga van. A kicsi is már 11 éves :)
Az apukájuk részéről van egy 2 éves kisöccsük és őt is nagyon szeretik. Ott majdnem 23 év a legnagyobb korkülönbség.
Nincs gyerekem,de öcsém és köztem 9 év van.A múlkor anyukám jegyezte meg pont,hogy milyen jó testvérek vagyunk:-) Persze kamaszként nem volt mindig csodás,hogy ott egy kistesó a sarkamban,de kèsőbb ,összeértünk,,a szüleimet meg egyértelműen fiatalabban tartotta/tartja hogy van egy kisebb gyerekük is.
Testvéremmel együtt nyaralunk,ha lelki nyűgünk van,megosztjuk egymással,segítjük egymást.
Sziasztok.
Kinek mekkora a legnagyobb korkülönbség testvérek között? És jó testvérek e?
Nekem van egy 10 éves kisfiam, és a párom előző házasságából egy "nevelt" lány aki 22 éves aki most babát vár.
De én is nagyon szeretnék még.
34 éves vagyok a párom 46.
Van valakinél ilyen helyzet?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi az ideális korkülönbség a testvérek között?
- Kis korkülönbség testvérek között
- Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség testvérek között? Ti meddig vártatok?
- Pici es Mini a családban, avagy nagyon kicsi korkülönbség a testvérek között...
- Testvérek közötti nagy (10-12 év) korkülönbség, kinél milyen hatással van a kapcsolatukra?
- Nagy korkülönbség testvérek között