Mézes krémeshez a tésztát meg kell sütni, vagy lehet kész boltit is venni? (tudásbázis)
Katikám, szinte nincs olyan élelmiszer, akár nyersanyag, amit ne "piszkálnának" meg :((
Ha belegondolunk már semmit nem szabadna megennünk:(
Nem tudom emlékszel-e, de valamikor a nyers húsba
vizet injektáltak, hogy súlyosabb legyen, a felvágottakat lemosogatták, hogy tovább tudják értékesíteni stb. stb. !
Lehetne vég nélkül sorolni, de sajnálatos, ha valaki nem osztja meg, miért nem jó ezt, vagy azt megvenni, csak ijesztget :((
Az a baj, hogy sok helyről hallottam már kellemetlen dolgokat, olyanoktól, akik jártasak és ott dolgoznak :(
Egy tizensokévvel ezelőtt hallott rádió riport óta nem vennék kimérős juhtúrót, nincs az a pénz :(
és még van pár ilyen, de nem mondanám :)
Én vettem már boltit is, ha nem volt időm. Finom volt az is.
Mondjuk biztosan több adalék van a boltiban, mert ahogy megtöltöttem, egy óra múlva már bepuhult (a házinak azért kell egy nap erre).
De igazából a bolti is finom, ha nincs idő vacakolni, és gyorsan kell (szerintem).
Én ugyan megsütöm, de nem mindenkinek van rá lehetősége, ideje, és ha a krém finom, akkor
felpuhítja a bolti mézes lapot is :)
Sok sikert hozzá :)