Milyen fajta tésztát használsz leginkább? (tudásbázis)
32. Kyuuketsuki
2015. szept. 3. 11:27
Ha a durum összeragad az azért van mert valszeg olcsó tésztát veszel. Én a Barillára esküszöm egyébként. Azt gyakorlatilag nem lehet elrontani és olyan finom, hogy üresen is simán megeszem.
Nekem a tojással készült tészták nem jönnek be, egyszerűen nem lehet "al dentére" főzni őket... v csak béna vagyok...
31. marlenka70 (válaszként erre: 30. - 17149b220f)
2015. aug. 18. 20:40
A Lidlben is csak 200.- a fél kilós (orsó,spagetti) de még soha nem jártam így vele. Viszont egyszer vettem sima tojásnélküli tésztát véletlen na az minősíthetetlen.
30. 17149b220f (válaszként erre: 28. - Marlenka70)
2015. aug. 18. 20:36
Nem :( Próbáltam mindenhogy. Bár az igaz hogy az olcsóbb felé húzok, tehát coop-os és társai. Lehet ez a baj.
29. andi6020
2015. aug. 18. 19:52
Csakis durum
28. marlenka70 (válaszként erre: 27. - 17149b220f)
2015. aug. 18. 19:51
Lehet, hogy túlfőzöd? Én ha boltba veszem akkor Lidl durum tészta, vagy magam gyúrok házit.
27. 17149b220f
2015. aug. 18. 19:35
A durum nekem mindig összeragad és ehetetlen. Úgyhogy a hagyományosat szoktam venni.
26. globus
2015. aug. 18. 14:01
Csakis házi, vagy semmilyen.
25. zebracsikó
2015. aug. 18. 13:55
bio durum vagy házi, magam gyúrom
24. ec7efbffe4
2015. aug. 18. 13:54
házit
23. b6fb711c0e
2015. aug. 18. 13:33
durum, vagy sk. tojásos
22. Venes
2015. aug. 13. 10:13
Gyúrok sokszor - gép hiányában sima tagliatellét - (durumliszt, víz, só keverékéből), levesbe sima liszttel "galuskát" (liszt, só, víz, olykor lenmaggal). Ha veszek akkor tojásnélkülit vagy durumot szoktam.
21. vargai54
2012. márc. 14. 05:59
durum
2012. márc. 13. 20:06
házit, amit én gyúrok, de durumot is szoktam használni
19. Dolores007
2012. márc. 13. 00:47
durum vagy kukoricatészta
18. trapiti (válaszként erre: 1. - Ágicaa22)
2012. márc. 12. 21:46
A durum jobb szerintem :) finomabb is és egészségesebb is. A Lidl-ben szoktam venni olasz durum tésztát jó áron...
17. 9bbaa658f2
2012. márc. 12. 21:22
házi és én gyúrom
16. 342402de6d
2012. márc. 12. 20:31
utálom a tésztát!
15. debóra
2012. márc. 12. 20:24
házi
14. evangelika
2012. márc. 12. 20:18
durum
13. Sotetmancs
2012. márc. 12. 20:17
durum, meg saját gyúrás, ha tojásos...
amúgy ha van teljeskiőrlésűt:) nekem valahogy az a tuti, az még össze se ragad annyira:) csak ekvés helyen lehet kapni...
12. 6ee0ffb012
2012. márc. 12. 20:17
Én nem eszek nagyon tésztát,de a fiúkat a durummal kergetem az őrületbe :)
11. g_eszter
2012. márc. 12. 20:15
durum
10. andi6020 (válaszként erre: 1. - Ágicaa22)
2012. márc. 12. 20:15
Csakis durum
9. Tücke
2012. márc. 12. 20:10
a házit de amióta nincs ad1 nem is eszem lisztes dolgokat a másik meg a családnak durumot főzök ki
8. miel77
2012. márc. 12. 20:07
durum, vagy szénhidrát csökkentett tészta, ha fogyi van :)
7. 6b006fc769
2012. márc. 12. 20:04
durum
6. homern
2012. márc. 12. 19:58
mi durumot használtunk,később kiderült hogy tojásallergiás a fiam,szóval jól is jött :)
5. a14deb9047
2012. márc. 12. 19:56
A házit.
4. b81fcd1219
2012. márc. 12. 19:54
Mikor melyiket.
3. mosolyka1111
2012. márc. 12. 19:54
A durum tésztát. A lányom inzulinrezisztens, szóval miatta mindenképpen, de előtte is, amíg híre sem volt cukorbajnak és diétának a családban, akkor is a durumot vettem mindig, valahogy ösztönösen azért nyúltam a polcon.