Méregtelenítés babatervezés előtt. (beszélgetős fórum)
Sziasztok! Januártól indulna a babaproject,még nem késő elkezdenem a "méregtelenítést"?
Köszi előre is!
A témával mindenképpen szerenék egyet érteni ezért is szóltam hozzá. Mi is babaprojekten vagyunk a párommal és a tudatosság hívei vagyunk, ezért most
épp méregtelenítünk. Ez anynit takar, hogy az étkezésünk jelenleg zöldségekből és gabonákból áll és sok folyadékból. Azért mi segítségül hívtuk még a
természet más lehetőségét is ami egy 12 gyógynövényből álló főzet. Segít, hogy a méregtelenítés és a lúgosítás még hatékonyabb legyen. :D
A léböjt esetében - én évente 2x megcsinálom- az első két nap, de inkább csak másfél nap ami húzós. Fontos az első nap reggelén a glaubersó, mert az úgy kipucol, hogy teljesen üressé válik a gyomor, bél, ez a kulcsa az éhség megszűnésének. Ha azon túljutsz, fantasztikus. Könnyű vagy, tilos éhezni, akkor inni kell valamit, nem koroghat a gyomrod. Bio gyümi és zöldségleveket veszek azokat iszogatom duplájára hígítva vízzel, plusz teák, víz.
Olykor előfordul hogy fáj a fejem, de sok vízzel elmúlik, vagy egy beöntés is segít. Az egyébként is fontos, utána meg olyan mintha repülnék:-) De tényleg, nagyon megkönnyebbít.
Eddig 14 nap volt a leghosszabb amit végigcsináltam így. De azért csak 5-tel kezdem anno. Ez olyan mint egy nagy generál. Hálás is a szervezet, meg olcsó is, látványos a bőrre, súlyra. De olvass utána, Buckinger léböjt a neve. Nekem bejött!
Sziasztok!
Mi is babát szeretnénk a párommal, úgy januártól indulna élesben és a méregtelenítés nálam különösen ajánlott, mivel 1. dohányzom- remélem napok kérdése és abbahagyom- 2. a fogigátló abbahagyása után, ami már 4 hónapja volt, még mindig nem jött meg egyszer sem a menses. Ezért írtam a nlcafe-n a gyógynövényszakértőnek aki a következőt válaszolta:
"Először a léböjtöt javasolom az alábbi teakeverék ivásával: mezei zsurló, csalánlevél, összetört máriatövismag , apróbojtorján, nyírfalevél keverékéből 2 evőkanálnyit főzzön forrás után 5 percig.
Utána fokozatosan térjen vissza az étkezésre, ami indiai vegetáriánus legyen, ekkor már a palástfű, cickafark tea ivását, az almaecetet kis mézzel, a búzacsíraolajat szedheti. Reggelente a hidegen áztatott fagyöngytea is jó. Egyenlőre ennyi, számoljon be, hogy hol tart."
Egyébként is ajánlom a gyógynövényszakértő hölgy bejegyzéseit olvasásra, nagyon egyszerű, természetes gyógymódokat javasol minden féle gondra, de teherbeesésről külön blogbejegyzés is van a nők lapja oldalán Antalné Putnik Judit névnél keressétek. Csak természetes megoldásai vannak és sokan írták, hogy az Ő által ajánlott módszerek mennyire segítettek megbabásodni nekik:)))
Remélem jövőre majd a babaváró oldalakra írogathatunk:-)
Sziasztok!
Mennyivel a család tervezés előtt kell ezt a méregtelenítést elkezdeni?
Köszi!
Szia!
Én is azt olvastam,hogy nagyon fontos,de igazából nem tudom,hogy milyen úton induljak el.Ti milyen formában végzitek a méregtelenítést?Annyi féle módjáról olvastam,és nem tudom milyen lenne az ideális.
További ajánlott fórumok:
- 2015 nyara - Babatervezés
- 2015 ősz-tél és a babatervezés
- 30 fölött első babatervezők
- Szeretnék a terhesség előtt méregteleníteni, és természetes alapú vitaminokat szedni. Ki mit próbált ki? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
- Egészségpénztári számlanyitás babatervezés előtt
- Vizsgálatok babatervezés előtt!