Szerintem regisztrálj a kalóriabázison, ott be tudod állítani az induló súlyodat, a kívánt súlyt és azt, hogy mennyi idő alatt akarsz lefogyni. Hidd el, hogy nagyon jó kis oldal, sokaknak segített már a fogyásban.
Ha sportolsz is akkor az 1500 kevés. Annyit az agyad használ el napi szinten. Inkább a szénhidrátra figyelj, ne egyél finomított kajákat (fehér liszt, fehér cukor, gyorskaja stb)
Biztos hatásos,fogyni fogsz,ha az alapanyagcseréd alá eszel,akkor fogysz,de szerintem inkább maradj csak meg a 1500-nál(bár nem tudom,hány éves vagy,milyen magas),ne egyél kevesebbet.Izom bontás lesz belőle,és visszahízol egy szempillantás alatt,inkább lassan haladj,de biztosan,valami sportot is iktass be.
Okosan csináld,és akkor nem leszel örök újrakezdő!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.