Mennyibe kerül egy magán bölcsöde? Miben jobb az önkormányzatinál? (tudásbázis)
Úgy effektiv nekem sincs. Viszont tegnap belebotlottam 4 éves gyerekekbe és kis hiján elájultam, úgy káromkodtak meg beszéltek, mint néha tizenévesek..kérdeztem is a 2 gyerek anyukáját hogy bocsánat de ezt melyik óvodában szedték össze? :-)
Nálunk ilyen soha nem volt, egyik gyerek sem beszélt kötőszavakkal.
Bocsánat...
Lehet hogy félreérthető voltam,nekem is jó tapasztalataim vannak,elégedettek vagyunk,csak nincs összehasonlítási alapom,hogy egy államinál miben másabb-erre írtam hogy talán a létszám
Nekem jók a tapasztalataim, nem feltétlen a külsőségek miatt (de az is).
A gyerekek nem káromkodtak és nem voltak annyira agresszivak viszonyitva a környéken fellelhető önkorm. ovihoz. De lehet, hogy ezt szimplán csak ovija válogatja.
Nem, ennek két helyszíne van, az egyik Óbuda, a másik Naphegy. Most hogy melyik az ovi és melyik a bölcsi, meg nem mondom...
www.bilimbo.hu
Van egy, ami 72 ezer ft egy hónapra, és napi 4x-i étkezés van benne, maximum 7 fősek a csoportok, és 2 dadus vigyáz a picikre. Szép hely, megbízható, és ovi is van utána, szintén magán, szintén ugyanennyiért... reggel fél nyolctól délután fél hatig lehet ott hagyni a piciket, persze elhozhatod bármikor, de ennyi a max :)
Fejlesztők is vannak, gyógytornász, logopédus, stb.
csaladinapközi.lap.hu
csaladinapközi.infocenter.hu
Árak ha nem extra részen vagy, cs.napköziben kb. 60-tól
van egy csomó, hol keresel?
Valamelyik jobb, de vannak nagyon jó önkorm bölcsik is. Csak hely a ritka...
További ajánlott fórumok:
- Az igaz, ha a gyerek még nincs 2 éves, akkor minden bölcsödében eltöltött nap után fizetni kell? Állami bölcsi, nem magán esetében.
- 18. kerületi Csiga-biga bölcsőde tapasztalatok és vélemények
- Budapesten bölcsödét keresek, (magán vagy állami) Segítenétek?
- Hol tudok panaszt tenni ha a férjem az önkormányzat hibájából került gipszbe?
- 18. Kerületi önkormányzat környékén hol van játszótér?
- Milyen a dunaharaszti önkormányzati bölcsőde? Érdemes oda adni a gyereket?