Mennyi idő múlva hat a Lopedium? (tudásbázis kérdés)
Hallgass az öreg gyerekdokidra:
ész nélkül nem kapunk be semmit sem...)
Így is elég stresszes lesz a holnapi napom, gondoltam, nem fejelném meg egy "mindjártbetojok" érzéssel. Nem szedtem és nem is kívánok szedni semmiféle bogyót, sőt elég gyógyszerellenesnek "nevelt" a gyerekorvosunk, nem kapkodunk be semmit, de most az egyszer bevállalnám, hogy legalább ez ügyben nyugodt legyek.
Megértem azt is, aki nem érti, lehet, én is így viszonyulnék máshoz, ha nem a saját helyzetemben lennék. De összeszedni sem szeretnék semmit mondjuk a vonaton, a vonatállomáson. Ez egyetlen nap, nem több napról van szó.
A kérdésemre (hogy mikor érdemes bevenni) csak egy választ kaptam, azt nagyon köszönöm! :)
Sziasztok!
Holnap új munkahelyen kezdek és még 2 órát utaznom kell. Reggel szoktam elintézni a nagyobb dolgaimat, de most 2,5 órával korábban kell kelnem és nem szeretnék elmenni a vonaton vagy éppen később az új munkahelyen.
Úgy gondoltam, erre az egy napra beveszek lopediumot. Mennyi idő múlva hat, van valakinek tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő múlva múlik el a tolerancia speeddel szemben?
- Mennyi idő múlva kért meg a párod?
- Zsiros aknés az arcom, ilcsi feketeszappant és kénes krémet használok, szerintetek mennyi idő múlva várhatok javulást?
- Ha kérek az iwiwen meghívót, azt mennyi idő múlva küldik meg?
- Vádemelés után, mennyi idő múlva szokták kitűzni a tárgyalást?
- A Lopedium meg a Huma Loperamide 2 mg kapszulá együtt kell szedni vagy külön?