Zsiros aknés az arcom, ilcsi feketeszappant és kénes krémet használok, szerintetek mennyi idő múlva várhatok javulást? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem is zsíros-kevert a bőrtípusom, nagyon nehéz szinten tartani.Ráadásul 10 éve küzdöttem egy rejtélyes kórral, amitől nagyon csúnya pattanásos volt az arcom. Ez hol jobb volt, hol rosszabb, míg végül kiderült mi a bajom.Egy nőgyógyászati baj, amit a pajzsmirigy alulműködése okoz.Szóval én a létező összes krémet kipróbáltam már, még Ernő Lászlóm is volt, de aztán amikor vettem egy Ilcsi almás-citromos habkrémet és egy csipkebogyó habkrémet, eldöntöttem, hogy soha többet nem veszek ilyen bolti vackokat, meg Avonokat, amik tele vannak nyomva egy csomó noname anyaggal és szalicilsavval, had szárítsák a zsíros bőrt, amitől aztán még zsírosabb lesz majd, mert vízhiányos állapotba kerül.
Egy Ilcsit fölkenni egészen más.Amikor felkenem, egy enyhe meleg érzés lesz, aztán olyan, mint egy shooting, teljesen megnyugszik a bőr tőle.Nem olyan mint a boltiak, hogy az érösszehúzó hatóanyagtól úgy érzed, mintha hirtelen vízzel öntenék le a bőrödet, de ez csak ideig-óráig tart.
Én soha többet nem kenek ilyen mérgeket az arcomra.Lehet hogy sok embernek nem válik be az Ilcsi, de szerintem ezerszer többet ér, mint a bolti krémek.Simán veri a Clarins krémemet.
Akinek meg kijönnek ilyen pattanások, mindig gondoljon arra, hogy belül kell keresni az okot először.
Sziasztok!
Én nagyon sokat szenvedtem a bőrömmel. rengeteget költöttem különböző arctisztítókra, de mindentől csak rosszabb lett. A kozmetikus után is max 1 hétig volt jó, aztán rosszab lett, mint előtte sokszor.
Aztán úgy döntöttem, belefáradtam, nem küzdök tovább, megmosom az arcom este langyos vízzel, néha clinique szappannal, meg kb. hetente leradírozom valami enyhével. Kozmetikushoz sincs már kedvem menni. Minek?
Na, és azóta jobb a bőröm. Mióta pedig babát várok, tovább javult. Persze a tökéletestől még messze van, de nekem már ez is valami csoda!!
Én mindenkit lebeszélek a Roaccutan-ról!!!!
Nekem a gyógyszer szedése után semmi bajom nem volt, aztán eltelt pár év és most elég súlyos elváltozásokat mutattak ki, ami több orvos szerint is a Roa okozott. Nagyon elítélik azt a gyógyszert az orvosaim, mint kiderült. Persze akkor nagyon szép akartam lenni....
Az én férjemnek és a kolléganőm lányának is ilyen jellegű problémái voltak. A párom arca valami gyalázat módon nézett ki, amikor összekerültünk.
Az egyik megoldás az volt, hogy az olajos magvak és a chips-ek fogyasztását szinte lenulláztuk. Sokszor tartott egyéb méregtelenítő napokat. És a különböző műanyag üdítők helyett rászokott az ásványvízre.
Amit a bőrére használt: aloe first először (hehe.. ahogy a neve is mondja), ezzel a tiszta megmosott arcát befújta, aztán ugyanettől a cégtől propolis krémet kent szét rajta. Kb. egy borsónyit, így a tubus marha sokáig elég volt. Ezt reggel, este. Nagyon szépen rendbe hozta a bőrét.
A lötyit literes kiszerelésben is lehet kapni, de pl. a sógorom nem hitte el, hogy működik, és neki szereztünk egy mini flakont mintának, és a krémből is kis zacsis kiszerelést mintának. Ezt használta 2 hétig.. és utána ők is megvették a nagy adagot, mert neki is bejött. Én különben is használom mindkettőt, mondjuk szerencsére nincs különösebb gond a bőrömmel, de a kence az összes gombás, meg egyéb jellegű vacakot jól helyrehozza.
(és még mielőtt felmerül, nem vagyok ügynök, én is mindig úgy hozatok ismerősökkel, ha kifogynak a készleteim ;) )
Brin és Poci19
hát nem tudom csajok, még van 1 fél tubus feketeszappanom, azt még kihasználom és ha nem kezd még akk se javulni a bőröm akk irány a bőrgyógyász, köszi, h visszairtatok
További ajánlott fórumok:
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- Reformélelmiszereket használok! Mit? Hogy? Miért? Osszuk meg tapasztalatainkat.
- Mit tegyek, hogy ne vizesedjen a fal, ne párásodjon az ablak és ne penészedjen minden? Szavo sprayt használok, de hetente kell, az a baj.
- Zepter-t használók, segítsetek, ég, amit belerakok, mit csinálok rosszul?
- Miért van az, h egyedül élek és 12-13köbméter vizet használok két hónapra, pedig nem mosok, és nem főzök?(5napja új óra, és már 1köbméter)!!
- Urogin csepptől és a tőzegáfonya kapszulától mikor várhatok javulást?