Mennyi idő múlva múlik el a tolerancia speeddel szemben? (beszélgetős fórum)
Engem igazság szerint elsősorban az érdekelne, hogy hogy lehet elkerülni, azt hogy átverjenek a mai világban. Annyi ócska pancs cuccal találkozik az ember, hogy már nem szívesen próbálkozik.
Pedig régen (90'.nes évek) amikor én "party drogoztam" :-), még minden bizalmi alapon működött. Az emberek is jóval kevesebben voltak, és ismerték egymást akik ebben a körben mozogtak. És a minőség tökéletes volt!
Ma már nincs ez...sajna.
annyiban maradtunk, hogy aki nem tudja miről beszél arra ráhagytuk had mondja a magáét :)
meggyőzni úgy sem lehet.. vitatkozni meg felesleges, mert érdemben nem tudnak szólni
nem tudom, én erről nem hallottam még, de nem mondom hogy átvertek, nem ismerem ezeket és nem is akarom..
speedről és extasyről füvel jössz le, a fűről pedig extasyval.. nekem ennyire volt szükségem, ezt tudom:D
Nekem azt mondtak, hogy a C-vitamin csökkenti a hallucinogének hatasat. Atvertek? :) Speedről, és mdma-ról hogy lehet kijózanítani?
(egyébként olvastam végig mindent, csak labort tanulok, és nem volt időm reagalni, meg nem is nagyon akartam belefolyni ebbe a vitaba...)
Igen, mert az énnel azonosítjuk általában magunkat.De közben sokkal mélyebb és sokszínűbb a világunk, csak ezt a hétköznapi ember alig-alig tapasztalja meg. Nem tudja hogy minde mindennel összefügg, egy csodálatos rendszer részei vagyunk.
Akkor teljes egy ember élete ha ismeri a saját hétköznapi énjét, de ismeri a tudatalatti, a transzperszonális világát is.
Tehát pl egy lsd túra során szembesülhet azzal, hogy ő a hétköznapi életben pl szerepet játszott, stb, de az igazi önvalója más. Ez megdöbbentő tud lenni, mert őszintén látja önmagát.
Hát ő szegény nem de nagyon ijesztő is volt.. Nem is néztem végig az egészet csak kb két órát aztán mi mentünk tovább, de ez még ma is tisztán el bennem...
persze a lány hülye volt, ahogy hallottam, kb egy hétigg tartott nála a fogadkozás hogy soha többet de aztán mégis:D Tudtommal késöbb már nem volt ilyen baja, de tényleg csak futólag ismertem. Az akkori barátom egyik haverjának a nővérének a barátnője volt :))) szóval érted:D:D:D
ez egy kicsit paradoxon, mert alarc, korlat nelkul nem elhetek, tehat hogy lehetne az onvalod :)
vagy mit ertunk onvalo alatt?
Tudom, de a transzperszonális, a holotróp állapot alatt is meg lehet élni pl előző élet részeit, születést, archetípusos lények jelenhetnek meg stb. Sőt gombánál állítólag szellem is megjelenik.
Más véleményen vagyunk a szellemvilágról, de nem baj.
Stanislav Grof pszichiáter foglalkozott behatóbban a megváltozott tudatállapotokkal, és ő azt mondja hogy ilyenkor alig kell vezetniük a lsd hatása alatt álló beteget, mert a páciens belső vezetője azokhoz a problémákhoz nyúl, amik a leginkább megoldandóbbak az életében.
A spiritualizmus nem szimplan a tudatalattival, hanem szellemvilaggal foglalkozik. En meg fogok halni, kihunynak az elektromos energiak az agyamban, es paff, vege. szal nincs szellemvilag :)
Amugy meg az nem veletlen, hogy a pszichiatriai gyakorlatban nem szerekkel "hozzak felszinre" a tudatalattit, mert ezek az anyagok befolyasoljak is egyben a "feltartat". reszeg ember is hazudik, es hozza meg hulyesegeket is beszel.
Nem ez a probléma az ópiátokkal (mák, heroin), hanem hogy az ember olyanfokú 'jóérzést' kap tőlük, mennyei boldogságot, hogy utána a normális életben semmilyen örömöt nem tud megélni, hétköznapi dolgokat, mert a nyomába sem ér 'annak' az érzésnek. Utána már nem lehet normális életet élni, kinek kell ez? Zombi is lesz majdnem mindegyik használó.
Igen, a benzó a benzodiazepinek. Tanulságos cikk:
igen csak elcsesztem azt hittem lesz még egy órám, utána már nem vészes, de így hu hát nem volt semmi:D
De amúgy ez az egy volt, tényleg mindig féltem úgy haza jönni, nehogy észre vegyék:D
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek a párommal? Szakítás vagy tolerancia, meddig húzzuk?
- Hogy lehet egy gyereknek megtanítani a toleranciát, együttérzést, empátiát?
- Nulla tolerancia - kontra misebor
- Csökkent glükóz tolerancia, avagy inzulinrezisztencia....
- Mikor már fogytán a türelem és a tolerancia, mikor már fájóan sok az adok, a kapok helyett...
- Melyik alkoholmentes sör alkoholmentes ténylegesen? (zéró tolerancia, 0, 0%)