Mennyi idő, amíg áttöri az ínyt a fog? (tudásbázis)
Gratulálok a fogacskához:)
Igen, nagy dolgok ezek!! Tegnap alig voltunk itthon, így csak keveset sírt.
Nem hiszem, biztosan nem húzódik eddig! :)
Általában hat hónaposan már kibújik az a fogacska, addig is együttérzésem! (bár nem sokra mész vele :) Aztán a többi lehet, hogy sokkal könnyebb lesz, nálunk az volt.
Hajnalban eszembe jutottál, amikor a lányom sírva ébredt, hogy fáj hátul az ínye. Csak fél adag nurofennel tudott visszaaludni, reggel pedig meglett az eredmény: beindultak a hatos őrlők, pici csücske már majdnem kint van. Most lesz hat éves. A fájdalom ellenére ünnepeljük az első maradandó fogacskát. :)
Uhhhh, durva😨
Ha nálunk is így lesz, harakirit követek el.
Szia, nem akarlak elkeseríteni, de nálunk pont a 4. hónapban már megjelent a fog az íny alatt, egyértelműen látszott, hogy ott van, mégis csak az 1. szülinapján bújt ki az első.
Sem a doki sem a védőnő nem értette, de így volt.
Előfordult olyan, hogy - Isten tudja hányadik átvirrasztott éjjelen - sétáltam a gyerekkel a karomban, énekeltem neki, közben a Fogtündérnek könyörögtem, hogy ha létezik, hozza azt a fogat, mert megőrülünk. Akkor még abban is hajlandó voltam hinni, hogy létezik. :D
De egyáltalán nem biztos, hogy nálatok is így lesz, sőt!
Gyerkőcnek dologél és társai semmit nem segítettek, az étkezés is egy rémálom volt hónapokig.
Drukkolok, hogy nálatok ne így legyen! :)
Sziasztok,
4 hónapos a babám, és kb egy hónapja szenved a fogával.
Mennyi idő még szerintetek, amíg kibújik neki?
Nálatok hogy volt?
Nagyon szenved(ünk), nem csak néha nyűgös. Orvos látta már, szerinte egészséges. Egyébként 100% a foga, állandóan eszi az öklét, az ujjával az ínyt nyomogatja, használ neki néha a dologél, stb.
További ajánlott fórumok:
- Mikor elkezdtetek futni járni, mennyi idő volt az, amíg hozzászoktatok? :)
- Volt valakinek visszérműtétje! Ha igen, akkor mennyi idő amig meggyógyul? És fáj-e utána és érzékeny-e a frontokra!?
- Egy gyermek mennyi szemetet termel az eldobható pelenkával, amig szobatiszta nem lesz?
- A műköröm okozta károkat, hogy lehet helyre hozni, mennyi idő amíg visszanyeri az egészségét a körmünk?
- Mennyi idő, amíg frontin-függő leszek?
- Hitelkeret igénylése után mennyi idő amíg "jóváírják"?