Hitelkeret igénylése után mennyi idő amíg "jóváírják"? (tudásbázis)
Sziasztok!
Remélem valaki tud nekem segíteni, hogy miért történhet meg ilyen vagy valami infót adni azzal kapcsolatban, hogy 2 éve van egy 200ezres folyószámla hitelem, 4 éve ugyanazon a munkahelyen dolgozom és rendszeresen ehhez a bankhoz kapom a fizetésem!
Mégis milyen okból kifolyólag kerülhettem fel a khr listára? A banki ügyintéző sem érti........ minél hamarabb le szeretnék kerülni lakásvásárlás miatt! Köszönöm szépen előre is a választ! Okoskodók kérem lapozzanak tovább, nem arra vagyok kiváncsi hogy nem kellett volna a hitelkeret.
az én igénylésemmel két hetet szórakoztak úgy, hogy a férjem és az én jövedelmem is arra a számlára érkezik (mellesleg az enyémet elutasították, a férjemé még mindig elbírálás alatt van - mint írtam egy számláról van szó)! - de ez nem az unicredit, hanem egy másik.
A fiam 9 hónapja arra a számlára kapja a munkabérét, ahhoz kellett még a jövedelemigazolás, és egy hét alatt döntötték el, hogy megkapja, de akár az érkező összeg háromszorosát is megadták volna.
0640-50-40-50 tudtommal helyi tarifával hívható.
A call center a kérdéseidre elvileg tud választ adni.
unicreditnél vagyunk,reméljük gyorsak lesznek.
van valami elbírálás?
Pfff!
Hát néha nem értek embereket....
Ha holnap mész, az ügyintéző megmondja.
De hogy ma miért vagy így besózva, azt nem tudom. :)
További ajánlott fórumok:
- Közgyógyellátás igénylésének mi a folyamata?
- Gyermekvédelmi kedvezmény igényléséhez milyen indokot irjak?
- Szociális segély igénylésénél mit számítanak jövedelemnek?
- 7-es adószám igénylése
- A GYED igényléséhez az előző évi bruttó bér összege kell valójában? Évi 936000 jövedelem után mennyi a GYED?
- Hiánypótlást kértek családi pótlék igénylésénél, kb. mennyi idő a bírálat a hiánypótlás után?