Mennyi idő, amíg frontin-függő leszek? (beszélgetés)
Mint a farok és mellnövelő
XanaxT/Frontint vagy 35 éve szedem változó mennyiséggel. Legutoljára a kórházban kérdezte a doki, mennyit szedek, nem tudtam rá válaszolni mert változó és Dormicum is hozzájön
Adtak mások mellett 3x0,5mg Frontint. Kell e fenének nap közbenha nincs stressz nincs pánikroham. Szépen beraktam a kistáskámban
eGYIK HAJNALBAN SZÍVGONDOK, INFARKTUS ÉRZÉS VÉRNYOMÁS190
bEVETTEM A SAJÁT VNYOMÁCSÖKKENTŐMET AZTÁN SZÓLTAM A NŐVÉRNEK v.NYOMÁS VALAMENNYIRE LEJEBBMENT, BENYOMTAM KÉT ÉS FÉL 0,5MG xANAXOT, ELLAZULTAM, KÉSŐ REGGEL ÉBREDTEM CSAK
nA CSAK AZT AKAROM MONDANI HOGY SZERINTEM ÚGY VAN ERRE RÁSZOKÁS, MINT FÁJDALOMCSILLAPITÓRA HA NEM MÉSZ FOGORVOSHOZ. oK NÉLKÜLI HIÁNYÉRZET MINT BAGÓZÁS/KÁBSZER NEM ALAKUL KI
Anyamnak aki 79 éves nem hat
En meg 1 szemtől kb másnap délig kóma vagyok. Reggel felkelek és mintha lassított felvétel lenne kb delig
Nem értem hogy miért jó ez 🤦🏼♀️
..akkor tegye alá,mit bánom én mit csináltok,de mi ebből a tanulság?!
Segítsen a fa...szom.
Ilyen mennyiségben
pár hét és már nem fogsz tudni elaludni nélküle. Ha csak egyet vennél be, azt mondanám, h szedheted kicsit hosszabb ideig rászokás nélkül, de így...
Csak olyat szoktam ajánlani amit próbáltam,mivel a többi terméke is jó,ezért gondoltam ez is,és tényleg.
Mivel minden ember más,valakinek működik,valakinek sajnos nem...
Frontin helyett van jobb altató is, amire nem szoksz rá.
Egyébként gyorsan rá lehet szokni.
ez meglepően jó,néha ezt vesd be helyette.
További ajánlott fórumok:
- Szabadúszó leszek (itt bármiről beszélhetsz)
- Ha 2 év gyed, 1 év gyes után visszamegyek dolgozni, és újból terhes leszek hamarosan, a gyed mennyi ideig jár az új tv. szerint?
- TB elmaradásom van, addig amíg nem rendezem, 'pirosban' leszek?
- Ha nincs meg a folyamatos 1 éves munka viszonyom és terhes leszek, mennyi ellátást fogok kapni szülés után?
- Gyed után, ha vissza megyek dolgozni és terhes leszek mennyi időt kell ledolgozni, hogy újra kaphassak csedet táppénzt gyedet?
- 3 éve voltam méhen kívüli terhes. Szerintetek mennyi az esélye, hogy legközelebb is az leszek?