3 éve voltam méhen kívüli terhes. Szerintetek mennyi az esélye, hogy legközelebb is az leszek? (tudásbázis)
Nem igaz, amit mindenki írt. Első esetben 0.7-1% (tehát kb 100-ból, 150-ből egy), második esetben 5-10 % (tehát kb 10-20-ból egy), sajnos.
Ez a petevezetékek állapotával függ össze, ha kiderül, hogy gond van, nagyobb az esélye, hogy legközelebb is gond lesz, ami lehet pl szűkület, elzáródás, vagy a csillók elégtelen működése. Ráadásul a műtét után is heg marad, ha bennhagyják a petevezetéket.
Ezzel együtt, ilyenkor is SOKKAL nagyobb az esélye annak, hogy semmi gond nem lesz, csak a korai terhességben ellenőrizni kell a petezsák helyét. Sok sikert mindenkinek, aki hasonló cipőben jár.
Szia. Az én első terhességem is méhen kívüli volt, most két fiamat rendezgetem. Minimális az esély, azt mondta a dokim, hogy ilyenkor szépen "rendbe tesznek".
Bocs,most látom, régi a topik, lehet azóta állapotos is lettél...
További ajánlott fórumok:
- Méhen kívüli terhesség
- Terhes leszek
- Mennyi az esélye annak, hogy terhes vagyok?
- Mekkora az esélye annak hogy terhes lehetek?
- Ha 2 év gyed, 1 év gyes után visszamegyek dolgozni, és újból terhes leszek hamarosan, a gyed mennyi ideig jár az új tv. szerint?
- Egy méhen kívüli terhesség, 3 vetélés, 2 biokémiai terhesség után... soha nem adom fel!