Melyik telefon jobb szerintetek Samsung S10+ vagy a Huawei P30 Pro? (beszélgetés)
Én az Argos oldalán (angol web árúház) szoktam megnézni, hogyan vélekednek 1-1 termékről.
A P30Pro-t 18 vásárló 5 csillagosra tesztelte, az a maximum. Nagyon kevés ember vásárolt ilyet ott.
A samsung a menő márka ott is. Tabletben nem jó a Huawei, 2 ismerősöm is visszavitte, mert hibás volt.
Nekem Samsungom van, szeretem. 2 napot internet használattal is kibír az aksija.
Az üzletben is érdeklődhetsz, bemennék több szolgáltatóhoz, melyikkel vannak problémák, mit szeretnél a telefonnal még csinálni, melyik a jobb arra célra? Ha nem is hálózathoz vásárolad, akkor is ott érdeklődj, az emberek többsége ott vásárolja meg a mobilját.
A húgom véleménye szerint, bármilyen készülék, a Samsung a legkönnyebben kezelhető. De telefonban mégis au LG-hez ragazskodik, én meg nem tudom rendesen kezelni a Samsung tévét.
Kinek mik a szempontjai, mi áll a kezére.
Én simán megvagyok olyan telefonnal, amelynek a kamerája tökéletlen, másnak meg az az elsődleges szempont.
Nekem egy S9+ van,imádom,amig ki nem leheli a lelkét,ez marad.
Huaweiről nincs személyes tapasztalatom,én mindenképp a Samsungot választanám.
Szerintem a kérdésedre csak az tudna válaszolni, aki mindkét telefont használta már.
Ha a telefonokra vagy kíváncsi, akkor a neten külön-külön is találsz teszteket, de léteznek összehasonlító tesztek is.
Ha a reklámok hatékonysága érdekel, akkor az eladási statisztikákat kell keresned.
Sokan azt mondják nagyon jó lett a P30Pro.
Vagy a hírverés nagy?
További ajánlott fórumok:
- Samsung SGH-X660 telefon! Hogyan lehet a készített fotókat gépre rakni?
- Mi a véleményetek a 20.000 forint körüli, vagy annál olcsóbb Nokia és Samsung telefonokról?
- Jól bevált Nokia telefonok után éles, és megszokható váltás lenne Samsung vagy Huawai készülék?
- Huawei vagy Samsung telefont érdemes választani?
- Szerintetek melyik telefon a jobb? Nokia 5200, 5300 vagy7100 vagy samsung C3050. Tapasztalatok?
- Lg Optimus l7 II vagy Samsung Galaxy Ace 3 a jobb telefon?