Samsung SGH-X660 telefon! Hogyan lehet a készített fotókat gépre rakni? (tudásbázis)
Samsung GT-S5230
Engem is érdekelne a téma, mert USB kábellel nem lehet.
Valami Samsung PC stúdiót ir ki, ha bedugom, de nem értem hogy kell, megpróbáltam, nem sikerült.
...hogy mennyi buta ember van a világon:
dittke14 -nek megírtam, bármennyire is kardoskodott butasága mellett, én letudtam szedni a képeket. válasza ennyi volt :
"csak,hogy tudd nem érdekel!
remélem most büszke vagy magadra "
* ... csak hogy tudj róla: filcike telefonjáról leszedtem a képeket...!
...MINDENKINEK ! FŐLEG AZ ELLENLÁBASOKNAK:
"filcike" telefonjáról leszedtem a fényképeket infrával - de lehet kábellel is...
köszönöm kedvességed - biztosan hasznát venném,ha volna ilyen telefonom -,de inkább Árvácska23-nak ajánld fel - írj neki egy privit-, hátha sikerrel jár, ha neki nem kell akkor elkérem, és megtesztelem a szerkentyűt - majd priviben megoldjuk -
volt már rá példa,hogy neten keresztül keltettem életre telefont,és szkennert ( a lehetetlent is megoldjuk, csak a csodákra kell várni egy kicsit...)
Én letöltöttem hozzá mindent,sőt az usb-kábelhez még lemezt is kaptam,hogy azzal tuti....semmi nem történt..ha gondolod neked adom mert nekem felesleges holmikká váltak:)
Ezeken a telókon még az infra sem működik..egy kalap trutyit nem érnek és annó 40ezerért vettem...jól jártam?
jaja igen!!!
köszönjük a hozzászólásodat!!hiányzott!
egyébként én azért írtam mert nekem 3 éve ilyen telóm van.
" ...egyébként pedig nem te vagy a fórumnyitó!
erről ennyit!..."
és nem is Te !
a fórumnyító segítséget kért, Te eddig arról írsz hogy mit nem lehet!
én eddig maximálisan arról, hogy mivel lehet... micsoda különbség !
ti erre a telefonra gondoltok mert már tényleg nem tudom melyikről beszéltek???
én nem tanácsot adtam hanem leírtam mi a tapasztalatom erről!!!!!
ha nem tetszik nem kell vele foglalkozni!!!
egyébként pedig nem te vagy a fórumnyitó!
erről ennyit!
valszeg nem olvastad végig mind a 8 oldalt, mert a hatodikon ez van:
"A telefon infravörös és kábeles kapcsolattal csatlakoztatható számítógéphez. A képek és a hangok átvitele alapvetően nem probléma, csak ne próbálkozzunk 100KB-nál nagyobb méretű tartalmak mozgatásával, mert azt nem szereti az eszköz. A működtetéshez le kell szedni a gyártó oldaláról a megfelelő programot. A kis Samsung működik modemként is, ilyenkor 4+2 időréses GPRS kapcsolattal kommunikál a nagyvilággal. "
ha a cikk írójának sikerült... ?
a bluetooth-os, és az infrás készülékekhez általában nem adnak adatkábelt - de meg lehet venni ! - pont azért mert már van valamilyen adatátviteli technikája
hogy az jó vagy sem, az más kérdés...
nekem SGH-E45o -es van, utángyártott kábelt vettem hozzá, szoftvert a netről, és tökéletes kis készülék. Persze ha igényes fotot akarok, akkor előveszem a digi fényképezőt...
Én elolvastam ezt az oldalt de itt semmit nem ír arról hogy mi lenne hozzá!!!
De a lényeg hogy akármit is csinálsz a képeket sehogy se tudod felrakni a gépre.
Ez tuti!!
itt is hasznos információk - kábel kell hozzá - vagy kaptál, vagy venni kell - az infra gyenge hozzá
Szia!!
Nekem is ilyen telefonom van és nem lehet gépre rakni sehogy!!!
Ez tuti!!
Az infra is olyan hogy csak telefonból nevet vagy a naptárban bejegyzéseket tudsz küldeni vele.
És amúgy nekem semmiféle adat meg infrakábelt nem adtak hozzá.
...MEGPRÓBÁLOK SEGÍTENI - DE LEGALÁBB PRIVIBEN ÁRULD EL A LAKHELYED ! ADDIG IS ITT KERESGÉLJÉL - ÉS ÍRD MEG, MILYEN TARTOZÉKOK VANNAK A GÉPHEZ: TELEPÍTŐLEMEZ, KÁBELEK ?
pedig egyszerű!
De így senki sem tudja Nekem elmondani!
Szedd le és telepítsétek újra!
Bluetooth nincs rajta csak infra!
De az adatkábel sokkal egyszerűbb és olcsóbb megoldás lett volna
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a 20.000 forint körüli, vagy annál olcsóbb Nokia és Samsung telefonokról?
- Jól bevált Nokia telefonok után éles, és megszokható váltás lenne Samsung vagy Huawai készülék?
- Van valakinek Samsung S5230 telefonja. Mi a tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata az Xperia P és Samsung S III telefonnal kapcsolatban?
- Samsung sgh-x660, tudja valaki, hogy tudom róla leszedni a képeket számítógépre?
- Hogy lehet telefonról készített videót, illetve hangfájlt naplóba illeszteni?