Samsung sgh-x660, tudja valaki, hogy tudom róla leszedni a képeket számítógépre? (tudásbázis kérdés)
Szia!Köszönöm a válaszodat......lehet tényleg egyszerübb ha veszek egy fényképezögépet.
Bár csalódott vagyok,mert azért nem ezt várná az ember,és ha ezt tudom nem veszek hozzá semmit,meg töltök el fél napokat a letöltésekkel.
Na mindegy...kuka.....tényleg köszi:)))
Szia Filcike!
Nekem x640-esem volt régen, és én is végigjátszottam ezt a letöltögetősdit.
Sztem - nem akarlak elkeseríteni - de NEM LEHET ezekről a telefonokról letölteni semmit.
Vettem 3ezerért kábelt, feltelepítettem vagy 3féle progit, de sehogy se lett jó. A leírásában sem szerepel, hogy le lehet róla tölteni bármit.
A végén előfizettem kedvezményes hétvégi MMS-csomagra, és elküldtem a képeket vkinek, aki a bluetooth-os telefonjáról leszedte őket, és visszaküldte nekem e-mailben. Igazán nem komplikált... :-))
Szóval, inkább vegyél egy fényképezőgépet, jobban jársz. Nem beszélve a képek minőségéről ugyebár...
telepitsd fel a cd-t!!
Adatkábelt adtak hozzá???azzal egyszerű átnyomni a gépre miután telepitetted a progit összekötöd a géppel aztán bekapcsolod a pc studiót ott a multi media menegger-t ....
ha nincs kábeled venni kel egy bluetooth-ot és ugy tudod áttenni a képeidet!!
További ajánlott fórumok:
- Samsung SGH-X660 telefon! Hogyan lehet a készített fotókat gépre rakni?
- Samsung Galaxy S3-at milyen beállításokkal kell a számítógéphez kapcsolni?
- Samsung Galaxy Ace II telefonról hogyan tudok fényképet másolni számítógépre?
- Samsung S5230 telefonról, hogy tudom a számítógépre menteni a fényképeket?
- Samsung GT-S érintőképernyős mobiltelefonra tudok a zsinórja nélkül számítógépről tölteni?
- Tudtok olyan weboldalt, ahol szép/egyedi képkereteket lehet leszedni számítógépes fotókhoz?