Van valakinek Samsung S5230 telefonja. Mi a tapasztalatok? (beszélgetés)
Szia Matka82,
Beállítások / telefon beállítások / hívó adatai (mutass / elrejtés)
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Most vettem samsung s5230 telefont. Hol tudom beállítani, hogy kimenő hívásoknál ne rejtse el a telefonszámomat?
Köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok!
Én is pont ezt a telefont néztem ki magamnak, és nagyon megnyugtató hogy ennyi jót irtatok róla.Csak egy kérdésem lenne.
Nem nagyon érzékeny az érintőkijelző?Ismerőseim panaszkodtak hogy zsebbe nem hordható mert kiold.
Mennyire érzékeny a billentyűzár?
Köszi ha válaszoltok
Állítsd a fényképezőt éjszakai módra, és akkor este is tudsz fényképezni, mondjuk nekem nappal is arra van állítva mert szebbek a képek!
Csak arra ügyelj, hogy picit tovább tartsd a telót, ne mozdítsd el.
Igen, megvettem, bordót. Nagyon tetszik, már meg is szoktam:-).
Egy dolgot hiányolok benne, a vakut. Este le akartam fényképezni a cicám és csak egy sötét paca lett.
Én is a régi Samsundomból tettem ár az SD kártyámat....
Megvetted a telefont tegnap??? Hogy tetszik?
Biztos, hogy jó lesz bele!
remélem te is annyira fogod szeretni mint mi!
Vegyél hozzá memeória kártyát és simán rá tudsz tölteni filmeket, elég nagy a kijelzője ahhoz, hogy normálisan lehessen nézni!Én ha tudom uncsi napom lesz vagy hosszabb útra tök jó elfoglaltság!:)
Meg, elég hangos teló és ha itthon vagyok én általában a telót bömböltetem!
Megkérdeztem az itteni Telenorban, nekik csak fekete és a bordó virágos van, igy egyszerű döntenem, bordó lesz:-)
Hogy tudsz rajta filmet nézni?
Szia!
Nekem rózsaszín van, február óta, nagyon szeretem!Könnyen kezelhető, nagyon szépen fotóz, és amit imádok rajta, filmet nézni:)
Szia! Nekem is ez van. És teljesen meg vagyok elégedve vele. Nagyon jó.Csak ugyanaz a pozitiv dolgokat tudom mondnai róla mint az előttem szólóak. :)
Milyen színbe lehet kapni? Fekete, bordó virágos,halvány rózsaszín.
Nálunk mindenhol csak feketébe lehet kapni. Ha más szinűt szeretnénk akkor venni kell egy komplett házat. :S De bordó virágosat igy se kapsz. :S
Így nekem be kell érnem a feketével :S
Attón ne tarts!:) Én paiialatok alatt hozzá szoktam és mivel jó nagy a képernyője, minden sokkal jobban látszik, mint a hagyományos telókon! Nekem ez is számít!
Én úgy tudom van a fekete, a halvány rózsaszín és a bordó virágos (La Fleur), ami nekem is van. Legalábbis a T - M....nál ezek voltak.
Szia!
Nekem 1,5 hónapja van ez a telcsim és maximálisan elégedett vagyok vele!:))) Ezelőtt is Samsungom volt, de az csúcs szuper!:)))Nekem a LaFleur van, szóval még a külalakja is szép bordó, virág motívumos.... Olyan igazi női teló!:))) Nagyon nem bántam meg, hogy ez mellett döntöttem!:)))
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek Samsung s5230 telefonja? Tapasztalat?
- Van valakinek Samsung Galaxi Mini? S5570-es telefonja? Segítenél?
- Van valakinek s5230 La Fleur telefonja?
- Samsung S5230-as telefon nem reagál semmire. Mi történhetett a képernyőjével? Volt már valakinek hasonló problémája?
- Samsung gt-s 3370 telefonja van valakinek? Melyik menüben találom pl a bluetooth, fm rádió és a zenelejátszót is megjelenik...
- Van valakinek Samsung Wawe 2 telefonja?