Van valakinek Samsung s5230 telefonja? Tapasztalat? (tudásbázis)
ezt adta ki:
(SW Ver) S5230BSIJ1
Remélem segítettem:)
férjem rakta fel nekem is a játékokat. Google-ból szedte hogyan is kell:) Olyan ügyes:)
Azt írta be, hogy samsung s5230 játék telepítés és a kiadott találatokból mazsolázott.
Sok sikert!
Hát már valamit sikerült csinálni, de az a baj, hogy nem látom át még a rendszert és nem tudom mit hogyan csinálok, csak nyomogatok:DD
Az a lényeg, hogy beraktam azokat a képeket, amiket akartam:D
Azért köszi:)
Szia! :)
Onnan valóban nem lehet, de: Beállítások--> Kijelző és világítás-->Háttérkép! Most az kell látnod, ami jelenleg kint van neked háttérnek. Aztán jobb alsó sarokban : képek. Erre rányomsz és bejön a rendes Képek mappa, ahonnan eddig nem tudtál háttérképet beállítani. Aztán kiválasztod azt, amit be akarsz tenni háttérnek és rányomsz. Akkor beadja a képet teljes egészében, de csak annyit tud megjeleníteni háttérnek, amennyi a kereten belül van. A keretet tudod mozgatni, de nagyítani nem. :S
Utálom ezt a telefonban amúgy. :(
Meg játékot se tudok áttenni rá. :(
Amúgy meg imádom. :D
Írj, hogy sikerült-e. :D
sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy betettem új háttérképeket a telefonba, Saját fájlok --> Képek --> új mappában: gépről háttér
Innen nem tudom háttérnek kitenni őket:(
Ha bemegyek a Beállítások --> Kijelző és világítás --> Háttérkép itt bead pár hátteret, de azokat nem, amiket újonnan felvittem. Hogy tudom őket ide áthozni, ill. ami mégsem tetszik hol tudom kitörölni?
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!
http:// www.mobilport.hu/ mobiltelefon_tesztek/ 20090428/ samsung_s5230__a_tapinthato_kulonbseg/
Már meg is találtam az sd kártya helyét. :)
Cseles! ;)
A linket, amit bemásoltam ajánlom mindazoknak, akiknek ilyen telefonjuk van vagy esetleg szeretnének, nekem sok új dolgot mutatott. :)
Sziasztok!
Én ma kaptam egyet, de (lehet én vagyok ennyire szerencsétlen:D) nem tudom, hogy hová kell tenni az SD kártyát!? Valaki segítene ebben?
Összességében nagyon jó kis telefon. :)
Már most nagyon "szeretem". :)
Szia! Nekem ilyen van, én meg vagyok vele elégedve. Bár kaptam már panaszt, hogy beszéletés közben néha nem hallják, mit mondok, teljesen süket a vonal, de én még nem tapasztaltam. Egy dolog van, ami dühíteni szokott, hogy az SMS írásnál, mikor kiválasztom a címzettet, néha sokáig kell 'nyomkodni' a telefonszámot, hogy végre hozzáadja. De összességében szeretem.
Van már vagy venni tervezel?
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek Samsung S5230 telefonja. Mi a tapasztalatok?
- Van valakinek Samsung Galaxi Mini? S5570-es telefonja? Segítenél?
- Van valakinek s5230 La Fleur telefonja?
- Samsung S5230-as telefon nem reagál semmire. Mi történhetett a képernyőjével? Volt már valakinek hasonló problémája?
- Samsung gt-s 3370 telefonja van valakinek? Melyik menüben találom pl a bluetooth, fm rádió és a zenelejátszót is megjelenik...
- Van valakinek Samsung Wawe 2 telefonja?