Van valakinek Samsung Galaxi Mini? S5570-es telefonja? Segítenél? (beszélgetés)
Az adapter segítségével, mivel a netbookomon van sd kártya olvasó, behelyeztem a gépbe.
A gépen megjelenik g meghajtóként, de azt írja ki, hogy formázza. De nem engedi formázni, és rátenni sem enged semmit, mert azt írja ki rá, hogy helyezze be a g meghajtót, vagy ellenőrizze rendesen csatlakozik-e.
Miért csinálja ezt?
Komolyan dühös vagyok!
De már korábban írtam, hogy megszakította a szoftver telepítését. Többszöri próbálkozásra is.
Ezért írtam, hogy már értem az okát és jobb, ha feladom. De most akor mit csináljak?
Valaki nem tudná nekem mailben átküldeni a letöltött programot, vagy msn-en, akkor hátha fogadja a gépem, így esélytelen, töltés közben megszakítja.
Ha valaki tud segíteni, küldjön privit! Köszi!
Egy próbát megér.. nekem vo... mobil netem van..
Szerintem rakd fel.. aztán ha szarakodik a net,akkor leszeded... , de legalább tudod...én tuti megpróbálnám.
Na akkor nem is szenvedek vele, mert Telen_r mobil netem van.
Hát ezt nem hiszem el! :(
Ha mobilneted van az asztali gépen vagy a laptopon, akkor cinkes lehet.. Beletelt egy kis időbe, mire rájöttem, hogy a mobilnet nem fér meg a KIES-el... a hajamat téptem.. Most ott tartok, hogy van netem, viszont a KIES-t el kellett távolítanom.. tehát nem tudok telefonról gépre tölteni ill. fordítva... kész gáz..
Ha esetleg erre tud valaki megoldást, szívesen veszem!
Kösz
Van a netbookomon mobil net. Arra hogyan tudok rácsatlakozni?
Ha a család a gépet használja, akkor hogyan tudok csatlakozni a netre?
A netről kell letöltened egy programot a gépre,ami a telefonhoz való.Utána érzékelni fogja az usb-t.
Internet tuti van rajta,de az pénzes.Wifizni csak akkor tudsz,ha van vezeték nélküli net a közelben és arra kell rákapcsolódnod.Tesómnak és páromnak is ilyen telefonja van és nekik így működik.
Ma vettem, de megőrülök tőle.
Kártyafüggetlen, nem előfizetéses.
Próbáltam az usb kábel segítségével a gépemről képeket tenni rá, nem is érzékeli.
A net nem működik rajta. Álítsam be a wiwfit, adjam meg. De mit kell a névhez írni?
Lehet hülye vagyok, de kiakadtam, hogy még zenét és képet sem tudok rá tölteni.
SOS valaki segítsen! Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Miért nem képes miattam feltölteni a telefonját?
- Van valakinek Samsung S5230 telefonja. Mi a tapasztalatok?
- Van valakinek Samsung s5230 telefonja? Tapasztalat?
- Samsung Galaxi Ace
- Samsung gt-s 3370 telefonja van valakinek? Melyik menüben találom pl a bluetooth, fm rádió és a zenelejátszót is megjelenik...
- Van valakinek Samsung Wawe 2 telefonja?