Melyik otthoni IPL a legjobb és melyiket használhatom intim részen is? (tudásbázis)
Nekem Philips Lumea van.
Nagyon jó.
A Remington nekem óriási csalódás volt, mert egyrészt sokszor kellett benne égőt cserélni, másrészt kb. 20-25 villantás után leállt, túlmelegedett. Lehetetlen volt például lábra használni.
Nagyon jó. A hónaljambál már 1! kezelés utan alig volt szőr. Máshol több idő kellett, de sokkal kevesebb szőr nő és sokkal lassabban. Csak ajánlani tudom. Én az első 1-2 hónapban hezene, utána két hetente, most amikor eszembe jut :)
Február óta használom.
Nekem beurer beauty SalonPro System van.Nagyon jó, és a kezelő feje is nagyobb.Kb 5-6-szor használtam, mert várandós lettem, de szülés után folytatom😉.Már a kezeimen, lábaimon alig van pár szál szőr.Ezt az intim részen is használhatod(nem csak bikini vonalban🙈).
Nagyon bevált, én csak ajánlani tudom.
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Szerintetek melyik típusú műköröm a legtartósabb-legszebb, és melyiket szeretitek a legjobban?
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Melyik a legjobb nyugtató tea? Mit tudnál ajánlani, melyiket vegyem meg?
- Lehet szoptatás mellett fogyizni? Ha igen, melyiket használhatom?
- Melyiket vegyem az inhalátor készüléket vagy az otthon használható sógépet?