Lehet szoptatás mellett fogyizni? Ha igen, melyiket használhatom? (tudásbázis kérdés)
Ha vége lesz a szopinak valszeg hamar le is adod..
én 30 fölött kezdtem el hízni..nna nem mintha a kor számítana..de szerintem még van remény,hogy hipp hopp lemegy neked..:)
a szopi alatt én sem híztam
a terhességet kezdtem már eleve túlsúlyosan, aztán erre jött még terhesség alatt is, de a szopi alatt nem híztam
érdekes..én a 16 hónap alatt se le,se fel nem szedtem..bármit ettem nem híztam..most,kb.4 hónapja figyelek,és így ment le az a 4kg..
a maradék 8kg-tól is csak több hónap alatt akarok megszabadulni..szép lassan..:)
Én pont örülnék annak a 63kg-nak..:)
Jelenleg 62kg a cél../70kg vagyok../
Én 16 hónapos koráig szoptattam..addig nem is foglalkoztam a fogyizással..nna most se nagyon,max.este 6 után nem eszek,és kb.10-20 percet ugrabugrálok a gyerkőckémmel..:)
Talán még annyi,hogy több fehérjét eszek..
Szia!
Én sem mertem fogyózni a szoptatás alatt. Egyrészt mert a tejtermelődéshez rengeteg kalória szükséges, a tej minőségének fenntartásához változatos étrend. Kencék, bogyók, méregtelenítés, erősítő gyakorlatok szintén nem jöhetnek szóba, mert valóban kiválasztódnak a méreg anyagok az anyatejbe. Én édesítőszert sem mertem használni cukor helyett. Állítólag nem árt, de az annyira mesterséges, egyesek szerint rákkeltő, nem akartam, hogy a baba kapjon belőle! Éppen ezért még light termékeket sem fogyasztottam, persze kövér is maradtam. De én úgy voltam ezzel, hogy örültem, hogy szoptathattam, tudtam, úgysem tart örökké, s utána meg fogyózhatok bárhogy!
Persze ha nem nasizol, azzal nem ártasz meg ha több zöldséget-gyümit eszel és kevesebb zsíros, lisztes kaját. Meg lehet jó nagyokat sétálni babával együtt is! :))
Én nemrég hagytam abba a szoptatást, most meg fogyózok ezerrel, hát eljött ennek is az ideje.
Köszönöm szépen:)
Érdekes mert olvasok olyan naplókat ahol szoptatós anyukák elég durván nyomják a fogyit...én nem merem!
Szia!
Inkább egyél kevesebb szénhidrátot,és mozogj kicsit..
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Különös módon népszerűsítették a szoptatást. Mi a véleményetek erről, mert én kiakadtam rajta?
- Miért zavar ilyen sokakat a nyilvános szoptatás?
- A szoptatásról mindent
- Melyiket vegyem az inhalátor készüléket vagy az otthon használható sógépet?
- Melyik otthoni IPL a legjobb és melyiket használhatom intim részen is?