Melyik a legjobb nyugtató tea? Mit tudnál ajánlani, melyiket vegyem meg? (tudásbázis)
Én is ebben a cipőben jártam.Stresszre kerestem valami homeopátiás szert, a Sedatif PC vettem meg, de nekem nem vált be. A DM-ben lehet kapni Naturland nyugtató teát, az nagyon hatásos. Engem teljesen lenyugtatott, de vigyázz mert álmosít is.
Itt egy link, amin megnézheted hogyan néz ki:
Remélem tudtam segíteni!
A Pannonhalmi nyugtatótea a legjobb,van benne
macskagyökér,citromfü stb.
Köszi mindenkinek a javaslatát:)
Kipróbálom a levendulát is.
Ami nyugtat, az a levendula. Pusztán a virág megléte a lakásban nyugtat, de lehet levendulaolajokat is venni, levendulás tusfürdőt, testápolót. Az elalvásban is segít, nyugodt alvást várhatsz tőle. És a molyokat is távol tartja, plusz rózsa mellé ültetve a levéltetveket is elriasztja.
De: terhes nőknek ki kell kérni az orvos tanácsát!
Köszi!Este szoktam inni.
De a zöldteának,csipkebogyónak is ugyanolyan nyugtató hatása van?Mert én aludni birok,csak a napközbeni stresszre iszom.
Úgy látom többen is isszátok a citromfűteát.
Én is iszom néhány napja,de úgy érzem álmosabb,fáradtabb vagyok tőle.Napközben jó,nyugodtabb vagyok,jobb a hangulatom,de este hamar bealszom./csak este szoktam 1 bögrével inni/
Pedig azt olvastam egy gyógynövényes könyvben,hogy a reggeli kávét is el lehet hagyni,mert olyan kipihentté tesz a tea,jól ébredsz reggel.Hát reggel kicsit nehezen térek észhez,de a nappalaim jobbak.
Más is tapasztalta ezt az álmosságot?
Én nem egészen ezt hallottam. Volt itt valaki aki szerint a májfunkciós értékeket variálja a tea, és nem tanácsos hosszabb távon fogyasztani csakis kúraszerűen.
De szeretném ha Neked lenne igazad!!
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Szerintetek melyik típusú műköröm a legtartósabb-legszebb, és melyiket szeretitek a legjobban?
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Szerintetek melyik a legjobb fogkrém? Ti melyiket használjátok?
- Melyik a legjobb gyógynövényes nyugtató?
- Guruló cipők közül melyik a legjobb? Ti melyiket vennétek?