Kössetek Prémium utasbiztosítást, ha gondoljátok, így semmilyen anyagi kár nem érhet titeket, ha valami ziccer van. De ez bármelyik légitársasággal előfordulhat, lásd pl. Malév...
Én elég sokat utaztam eddig a wizz air-el, de soha semmi problémám nem volt. max 10-15 perces késés. Ár-érték arány teljesen megfelelő, sőt a többi fapados légitársasággal összehasonlítva isnálam a wizz air az abszolút befutó. Szerintem Rómából indulj és legyen egy szép, hosszú nyaralásod!:)
İgen Zsoka, de akkor meg kevesebbet tudunk ott maradni... Bocs a nyavalygasert, de villamnaszut lenne, elerheto (de azert dragabb aron). İlyen arert jellemzoen tobbet szoktak maradni a celteruleten, ami csak a wizzairrel lehetseges. viszont felek, hogy mi van ha veletlenul nem indul...
Az a baj, hogy ilyen hosszu utra meg nem indultam, es meg fapadossal sem utaztam, ezert vagyok ennyire borzasztoan tanacstalan!
elozo este mennek romaba, a masik gep indulasa masnap delutan lenne. de mi van, ha az esti wizzair gep nem indul? masnap mar csak este indul oda meg egy, az mar nekem keso!
Azsiaba utaznek Romabol egy nagyon jo legitarsasaggal hosszu utra, de oda wizzairrel mennek.
Vagy van a masodik lehetoseg, ugyanannyi penzert. Bp-i indulas, rosszabb tarsasaggal a hosszu uton, es rovidebb ideig maradhatok csak Azsiaban, mert kotott a hazaerkezes.