Melyik phabletet válasszam a 2 közül? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok! Gondoltam megirom erdekesseg keppen, hogy tegnap megerkezett a telefon es eddig nagyon meg vagyok vele elegedve. Ajanlani tudom csak, olyan mint a vaj a kezelese es gyonyoru. Nekem feherben van. :)
Remekul lehet vele rajzolni is es nagyon szuper, hogy ejjel ha felebredek csak ranezek es anelkul hogy hozzaernek, mutatja az idot. Presze, ez csak egy extra a sok kozul, de szamomra hasznos.
10" Android Netbook fekete és fehér színben
CPU: Via 8850 ( 1,2 GHz)
operációs rendszer: Android 4.0
Memória:512 M DDR 3
LCD méret: 10,1" TFL-LCD 16:9
PIXEL: 1024x600
programok: IE ----email
QuickOFFICE / wordl, exel,PDF,
POWER POINT
86 gombos billentyűzet 19mm. billentyű süllyedés
USP portok: 2 db.
Integrált Touchpad Bal , Jobb gomb.
LAN 10/100 M ETHERNET
MMC / SD kártyabemenet
Beépített WIFI IEEE 802.11b /g. Card PortZA 1
1800 m AHLi-ion akkumulátor
Beépített HDMI port
Adapter : AC 100 - 240 V
DC 9 V 1.5 A
Na, ennyit" tudok " :)
Szívesen. Én túl régóta dolgozom ebben hogy bedőljek bárminek :D
Na mondjuk a mobiltelefon vékonyságú 4K tv kifejezetten babrálja a fantáziám :) már várom a februári bemutatót :) bár lehet nem hozzák be az országba.. :(
Ertem en hogy szakmai szempotbol nezed mar a gyartokat, de en felhasznalo vagyok, es mint felhasznalo, az en izlesemnek megfeleloen a Samsung jelenlegi kinalatahoz nem talaltam mas telefont, ami felert volna vele, mind tudasban, mind extrakban. Melyik cegnek dolgozol ha megkerdezhetem? Csak nem pont a Samsung?
Nalam az Iphone 6 plus meg szoba kerult, de a sok osszehasonlito videobol szamomra az derult ki, hogy a bokajaig sem erhet a Samsung Note 4-nek vagy az Edge-nek. Szamomra fontosak az extrak es a toll, amit egyik telefon sem kinal. Sajnalnam ha kivonodna a Samsunk a telefonos piacrol, de ezt majd nezzuk meg 2-3 ev mulva. A szakertok es egyeb rosszindulatu cikkirok sokmindent mondanak (ezt a mediaban lehet nap mint nap tapasztalni), ami vegul kiderul hogy csak hulyites volt, igy en nagyon nem hiszek az effele hiedelmekben. Amig a Samsung ilyen jo cuccokat gyart, addig lesz ra vevoje. De mondom, errol majd beszeljunk 3 ev mulva.
jaj, nekem magyarul. DD
megéri, vagy nem? D ez nem telefon
Mert az árbevétel nem egyenlő a nyereséggel.
De nem is adnak el annyit mint régen. Ha nem találnak ki valamit lehúzhatják a rolót
Az Apple és a kínai gyártók ranőttek a Samu fejére.
Ez "nekünk" csak jó én örülök de a mi házunk táján is baj van így a káröröm még korai
Én szakmai háttérből nézem nem felhasználói szinten
miért vonulna ki a piacról a Samsung?
az eggyik vezető márka az elektronika terén, a környezetemben 10 emberből 8-nak Samsung telefonja van, meg nekem is.
sok panaszom még nem volt rá, az meg más dolog hogy az android miatt néha szarakodik..
Tekintve hogy egy olyan márkának dolgozom ahol mindig jönnek az infók megalapozott. Pl mint nálunk a laptop szegmens eladása, bizonyos dolgok megjósolhatók
Ezt pl már egy éve tudjuk most tavaly év végén hivatalos lett [link]
Nagyon szívesen. :)
Addig vedd amíg ki nem vonul a piacról a 2-3 év és nem lesz Samsung telefon :)
Nagy carban van mert a kutyának sem kell ma már Samu. Ugyanúgy jár mint a laptop piaccal... Veszteséges.