Melyik a kedvenc torna DVD-d, és miért pont az? (beszélgetés)
sziasztok!
Czanik Balázs hardcore aerobikját próbálta már valaki?
Nekem a norbi kickbox a legjobb. A többi norbi nem igazán jön be, amiket idáig láttam.
A réka is jó,de tényleg idegesítő egy kicsit-pedig kedvelem a schobert házaspárt :)
Ez valahonnan ismerős...:)))
Lett egy jó módszerem. a lányommal együtt tornázom, és akkor mindegy, hogy poros-e a dvd-lejátszó, muszáj csinálni :)
Amúgy Norbi kickboxait szeretjük, meg a legelső kaziját, a Madness-t...na, az nagyhalál!!
thera band a gumiszalaggal együtt
nehéz súlyok nélkül is tudok edzeni, ugyanúgy mintha súlyokkal edzenék :)
Czanik: Capoire aerobic I.
(csak Bódy Szilvi nem kéne rá, olyan unottan csinálja a gyakorlatokat.)
Nincs kedvenc dvd-m, épp tegnap ecseteltem egy másik fórumon:
Itthon nem állok neki tornázni, mert annyi dolgom van, hogy akkor azt csinálom inkább. . . nézzetek hülyének, de egyszer kaptam kölcsön egy dvd-t(asszem Szandra). Beraktam, de ekkor megláttam, milyen rettentő poros a dvd lejátszó, letöröltem, na, ha már ott voltam akkor a tv-t is. . . és szépen észrevétlenül takarításba fulladt a tornám. . . ;-))
Billy Blanks tae-bo - csak 20 perc. De az olyan 20 perc!!! :))) Előnye, nagyon követhető, nagyon hatékony, időtakarékos. Hátránya: csak angol nyelven kapható, s nem biztos, hogy itthon van, az enyém az USA-ból jött.
Sinkó Andrea: 3 az 1-ben.
Nagyon jó kis kick-box aerobiccal kezdődik, nagyon kemény erősítéssel folyatódik, s aki még mindig életben van jó kis strechinggel fejezheti be.
Rubint Réka - 2 x 20 perc - nagyon hatékony, de Réka kicsit idegesítő
Béres Alexandra - Vitalitás, Lendületben - szuper, Szandra is idegesítő egy kicsit
Szupercallanetics - nagyon jó, kemény, egy idő után utalmas, de addig az eredmények magukért beszélnek.
Dinamikus jóga - klassz, de csak annak, aki korábban is jógázott, kezdőknek bonyolult
Pilates - biztos baromi jó, de a negyedét sem tudom megcsinálni :))
Nekem a Rubint Réka napi 20 perc önmagadért,mivel nekem csak ez van. :) És ez megmozgat mindent(kar,láb,csípő+popsi,has).
Ajánlom mindenki figyelmébe.
További szép napot!