Most melyik a kedvenc torna dvd-éd? (beszélgetés)
Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért
Szívesen, sok sikert hozzá :D
[link]
ez nem torna,annál sokkal jobb,ez legalább jó kedvet is csinál,mindenkinek ajánlom!!!!
Köszönöm szépen! Ezt meg fogom nézni! :)) Ez kell nekem! :D
Igen, az inkább popsis, ebben viszont van csípőre is gyakorlat, Alakreform a címe. 2 része van, az egyik egy 90perces óra közvetítése, a másik pedig 20 perc comb, 20perc felsőtest és 40perc csípő popsi. Szerintem eddig ez a popsi rész a legjobb!
Ennek a CD-nek ez a címe? Mert nekem a napi 20 perc önmagadért van meg és abba is van egy 20 perces ilyen blokk, de én úgy érzem, hogy nálam inkább a popsit erősíti.
a dvd-éd, olyan mint a 3-rom. :) bocsánat, én se tudok mindig normálisan írni. :)
Imádom nézni őket!-a fotelből egy szelet sütivel a kezemben:DDD
A terhestornát is így csináltam annó!:DDD
Egyik se! Mind porfogó nálam!:))
Az Alakreform 2. dvd-jén van egy 40perces csípő-popsi rész, az jó erre!Czanik Capoeira aerobic, vagy zumba, ezek is tutik úszógumira!
Érdekelne, hogy RR-nak van-e olyan DVD-je ami a csípőről az úszógumit eltünteti?
Én is RR-ra tornázom. Tényleg gyilkos... :D De jó értelemben. Nagyon kemény, érzem is a popsin. Te melyikre tornázol? Én a 2008-as DVD-re a Napi 20 perc önmagadért-ra.
Réka Alakreform, a 2009es dvd-je is jó, és az új zumba dvd-k!
Szia!
Nekem Rékától a következők:
Napi 20 perc önmagadért
Légy feszes és fitt
Alakreform
Cindy Crawford nagyon jó,és elégé nehéz gyakorlatok,de hamar meg van az eredménye...
Szia! Mennyi idő múlva láttál változást Tatarektől? Hetente hányszor csinálod?
Tornázok én dvd nélkül is eleget. Úgyhogy nincs ilyenem.
Most Nell McAndrew: Ultimate Challenge és Peak Energy.
Árilis óta csinálom és nem bírom megunni.Ami meglepő az az,hogy 1 hét után volt centiben változás a legkritilusabb területemen.
Kell hozzá állólépesség,de hát szenvedés és küzdés nélkül nincs semmi:-))
Még Czanik Cap I-II amit csinálok és persze Rékától minden,de Nell az mindent visz:-)
Réka, Tatarek Rezső nagyon gyilkos de nagyon jó, legálisan ingyen letölthető a programja, érdemes megnézni, és Czanik féle Capoeira aerobik is bejön. De ha teljes két havi programra vágysz, akkor az Insanity a legnyerőbb.
Én Béres Alexandrára esküszöm, régen sokat tornáztam rá. Popsira még a Bíró Ica is jó, de a kedvenc az Béres!
Szia, Nekem mielőtt terhes lettem Rubint Réka segített,30 perc popsi,30 perc hasizom, na ezek gyilkosok,DE garantáltan jól formál,ISMÉTLEM garantáltan! Olyan jó kerek feneket csinál ,hogy megszólal.:))) Egyébként azt mondják jó az Alakreform dvd-je is.Rékának köszönhetem az s-es alakomat( ami most nem S-es,de majd szülés után dolgozom rajta!!):)
Régen Cidy Crawfordra tornáztam az is nagyon jó,csak VHS-en volt meg és már sajna nem olyan a minősége,tehát váltottam RR-ra ,de ez is megérte.:)Remélem segítettem:)
Most melyik a kedvenc torna dvd-éd?
További ajánlott fórumok: