Ez pontosan így van! :) Mostmár nincs bajom,csak hát később olvastam utánna :D És nem is nagy fogyás volt ez,3 kiló felesleg volt rajtam :) 3 hónap lustaságnak az eredménye,meg persze a hajnali kajálásoké! :D
A szénhidrát nem ellenség, pontosabban az üres szénhidrát igen (cukor, közönséges liszt), de a minőségi szénhidrátra szükségünk van. Pontosítva meghatározott arányba van szükségünk szénhidrátra, fehérjére, zsiradékra. A délig gyümölcs az tökéletes, de természetesen utána is még lehet valamennyi szénhidrátot. A lényeg a kiegyensúlyozott táplálkozás, ez az alapja a fogyásnak, ha valakinek hízni kell, akkor a hízásnak is, az egészségnek és a jó közérzetnek.
Engedj meg egy hozzászólást. Lehet, hogy a kilók olvadnak, de..... A szénhidrát az agy üzemanyaga, tehát ezt tovább nem is fejtegetem, a sok fehérje meg komoly vesekárosodást okozhat.
Nem a neten terjengő divat diétát követem, csupán saját tapasztalatból tudom, hogy csak úgy tudok fogyni, ha sok fehérjét eszem és szinte tejesen kiiktatom a szénhidrátot.
Be is vállt, olvadnak a kilók, de már nagyon uncsi a sok túró meg natúr joghurt, tojás.