Meló: üröm az örömben (beszélgetés)
Szia
Na milyen volt???
... viszonylag jó munkahely,sok de kulturált munka, intelligens, kedves kollégák ...(szeretem őket)... nem rossz fizu, 40 órás munkahét. :)
... megbecsülöm, tudom, hogy szerencsés vagyok... ebben is. :)
Az nagyon-nagyon alacsony. Igen, nagy szó, ha valakinek a mai világban van munkahelye és az ember ezerszer meggondolja, hogy váltson-e. Így vagyok én is. Annyi igazságtalanság, ésszerűtlenség, nyalás, harc megy a munkahelyem, hogy már-már nem bírom, elegem van, de mindig visszatart az a gondolat, hogy még ha találnék is munkahelyet, a biztos rosszat cserélném el a bizonytalanért.
Nekem a fizetésem (végzettséghez és szakmai gyakorlathoz képest) nem sok, de a tiedhez képest nem lehet okom panaszra. (Meg sokan élnek ennél kevesebből.) Viszont a körülményekből elegem van.
300ft/óra?
Basszus az nagyon kevés-még a román bevándorlók is itt nálunk 500ft/órát kapnak.
Mit dolgozol,ha megkérdezhetem?
Dolgozom ez igen nagy szó manapság!
Napi 10 órát 300 ft-os órabérért.
Túlóra nincs kifizetve.
Másnál mi a helyzet???
További ajánlott fórumok:
- Mit szólsz ahhoz, hogy idén vagy 5 szombaton is kell melózni?
- Mi volt a legviccesebb meló, amit életed során csináltál? :)
- Könnyű fizikai munkát végzek és egyre lassabban megy a meló, már nem tudok gyorsan dolgozni, egyre csak lassulok, miért?
- 25 km-re lenne lakhelyemtől egy munkahely, a munkaidő beosztás szerint nem jó a tömegközlek. Bejárnál kocsival? Megéri? Elvállaljam a melót?
- Üröm az örömben...a virág mindenkié?
- Üröm az örömben- avagy valami megzavarja az örömömet