Mi volt a legviccesebb meló, amit életed során csináltál? :) (beszélgetés)
Kakast festettem Szegeden egy villamosra 1994-ben. Kivittek a kollégámmal a remizbe, otthagytak, de mi inkább borozgattunk, kajáltunk és olyan qrva nagy volt az a villamos...
Végül leléptünk a munkadíjjal a csilingelő meg maradt sárga:)
Nem tom mennyire vicces de esseménydúsak voltak:
- pékségben eladó
- rendőrségen iktató (voltak sztorik de sajna sziggorújan titkossak)
- pizzagyárban szalag mellett 1 napot :D rém uncsi volt és még pizzát se kaptunk viszont óránként tetőtől talpig tiszta műanyag ruhába kellett öltözni
- szórólapszóró (vagy nemtom mindek hívják) jó volt, mozogtam, várost néztem, de amikor egy borjú méretű kutya rontott ki egy házból megtanultam sprintelni :S
- takarítónő magánházakban egy öreglánynál csak egy napot voltam, a kutyaszart és szőrt kellett volna a padlószőnyegről eltakarítani egy seprű segítségével :S
- takarítónő és szobalány hotelban egyszer nem válaszoltak a kopogásomra, bementem a mesterkulccsal, ők észre se vettek s míg folytatták az "akciót" én halkan kiosontam...
Eszembe jutott még egy - amikor mantőcsónakos voltam az egyik balaton parti kempingben, felajánlották, hogy ha megcsinálom kora reggel a kukák ürítését, akkor aznap semmi mást nem kell csinálnom.
Felvillant előttem a jó csajok képe, akik között pihenhettem volna egész nap, halazás, hideg dinnye délután (mivel ismertem márt mindenkit ezek ingyenesek és garantáltak voltak - ők is megkapták a mentőcsónakot, amivel a csajokat bevitték a nádasba. Eléggé izgultam ilyenkor, hogy ne legyen senki fuldokló ez idő alatt - mentőcsónakos a parton állva csónak nélkül :-))))- de a lényeg, elvállatam a kukás állást.
Egy kis traktoron szállított egy alkesz - 6-kor már tök részeg volt (lehet hogy még és nem már, ez nem derült ki, nem tudott 3 szónál többet egymás után elmondani) - nekem kellett az "utánfutón" egyensúlyozni a gépet kanyarokban, mint a vitrolásokon, hogy ne boruljunk fel - még jó hogy a végsebesség 5 km/h volt.
Kukához értünk, leugrottam, ürítés, vissza, egyensúlyozás, üvöltözés, hogy helló megint kihagytunk egyet, valami morgásféle előlről, valami baz... mintha így kezdődött volna, kapaszkodás a satuféknél, visszafutás a cuccért. 9-re végeztünk - egész nap pihengettem a parton.
Egy hétig tartott ez a csodás állapot (bár az ott lakó csajok egyből kiestek, hiszen ki akar egy kukással ismerkedni) - de sajna visszajött az eredeti dolgozó. Szabadságról! A totális szabaddságba...
Voltam menzán "ebédfelhordó ember"
Aztán jégkrémárus
valutaváltó
kempingeben placcos gyerek
mentőcsónakos
újságárus
tábor eláttó kajafutár
éjszakás nővér elfekvőben
Ez mind isteni poénos helyzet volt.
Most persze gondolhatjátok, hogy na de az utolsó hogy lett volna az. Tényleg durva volt, de renegeteg poén történt ott is :-)))
Vizezett koktélt árultam egy night klubban
Balaton parton szórólapokat osztogattam
Látványkonyhában palacsintát sütöttem
Voltam pohárszedő,hostess,pincér,konyhalány :)
Hű de kár hogy nem láttam!
Ja, én voltam már biciklis pizzafutár is, arra is büszke vagyok!
Szokták mondani:a téma az utcán hever.
Csak humorérzék kell hozzá és észre kell venni.
Nekem volt néhány amin röhögni lehet.
Ez jól esett,Köszönöm .
Erre mondják: érdemes volt ma felkelnem.))
:-))))))))))))))))))
Most is király voltál!!!
Köszi.Most hírtelen több nem jut eszembe.
Legközelebb elmesélem mikor király voltam.))
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hallod ez sem semmi történet!!!
:-))))))))))))))))))))))))
Hát nem csodálom hogy a haverod betegre röhögte magát:-))))))))))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Te hány férfivel feküdtél le életed során?
- Mi volt a legégőbb, legcikibb helyzet életed során?
- Mivel bántottak meg életed során a legjobban?
- Mi volt a legfájdalmasabb fizikai dolog eddigi életed során?
- Eddigi életed legviccesebb szituációja
- Mi volt a legviccesebb dolog ami történt veled vagy amit csináltál? :)