Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szeretnék 1 nem ideillő témát megkérdezni.Nem tudok nem merek nem akarok barátnömtől ez ügyben véleményt kérni.
Januárban megyünk Tenerifére 4esben
Én a barátom a lanyom és a barátja.
Lanyom kijelentette,hogy menjünk négyesben nudistastrandra...nem vagyok prűd sőt....de ez valahogy elég kellemetenül hangzik.
Szerintetek is az ugye??
Akkor te sem kaptál draint?
Nem értem, hogy mi az oka, főleg, ha sok savó távozna… inkább legyen a betegnek 6-8 hétig ödémája??😞
Legyen így :)
bár ez két éve húzódik,mármint az,hogy nyomásra fáj egy ponton,nem értem,nem kellene fájnia sehol. És nem jellemző rám,hogy érezném az időjárásváltozást,frontot...mert még erre gondoltam,ez jár hasonló sajgó fájdalommal,állítólag....
sziasztok,arra kérnélek benneteket , ha valakinek van-volt hasonló tünete,írjon.....egy ideje egyetlen ponton a bal mellem belső oldalán érzek tompa hasító fájdalmat nyomásra,de de csak nyomásra.Viszont most megijedtem,mert egész éjjel éreztem ezt a tompa fájdalmat,nem gyenén,bár most megint semmi!
Anno mikor ez kezdődött megcsinaltattam a szükséges vizsgálatokat,semmit nem mutatott ki egyik sem,de ez már nem ma volt....szeretnék elmenni kontrollra az orvosomhoz,és megint elmegyek viszgálatokra is...de érdekelne,vki járt e már így +mi volt mindennek az oka.milyen problémának lehetnek ilyen tünetei???
tudom,hogy itt senki nem orvos .) csak tapasztalat érdekel ,mert nagyon félek :( nem a műtéttöl konkrétan,egyszerűen ez most nagyon rosszkor jönne nekem,de ezt hagyjuk,mert nem ide tartozik...köszönöm előre is Csajok!
Sziasztok lányok!😊
Januárban lesz implantátum cserém.
Az első műtétemhez képest van pár dolog, ami változott, és aggaszt. Pl hogy aznap hazaengednek, és hogy nem lesz drain cső. Pedig emlékszem, hogy mennyi váladék távozott egy éjszaka alatt.. ez nekem fura.
Kérlek titeket, írjatok tapasztalatokat.
Köszönöm!
Sziasztok,
A plasztika expon én nyertem meg a fődíjat Dr. Pap Péternél mellnagyobbítás motiva implanttal.
Cserére sajnos nem szól. Csak sima implant berakás.
Átruházhatom.
Ha valakit érdekel, priviben írjon és megegyezünk más elérhetőségen.Sziasztok:)
Fórumot mar nem olvasok. Csak privit.
Régen nem használtam már ezt az oldalt. Bár a régiek emlekezhetnek rám:)
Nekem is ki volt szakadva az implantom így az én fejemben is felmerült az explant. Akkor olvastam több helyen is hogy dr Regőczi végzi a legtöbb explantot. Végül a csere mellett döntöttem, én nem bántam meg. Nekem sajnos tubuláris melleim vannak és írtó kicsik is. A magyar explantos csoportban szerintem alig vannak explantos képek, max 6 darabot ha találtam. Egyébként a "Plasztikai sebészet" csopiban is vannak explantos képek. Én neten néztem képeket.
Szerintem ezt a felvarrást gondold meg, de szerintem az orvosod is javasolni fogja. Inkább elsőre legyen szép a végeredmény mint hogy utána megbánd és újra korrekciós műtéten gondolkozz, ami plusz pénz és újjabb szenvedés.
Egy explant nagy műtét, nagy sebbel jár és hosszabb a gyógyulás. Egyébként a legtöbb plasztikai sebész végez explantot. Esetleg az eredeti sebészeden aki behelyezte nem gondolkodtál? Személyes konzikon szoktak mutatni képeket a dokik ha kéred. Annyira ne aggódj ezen, nem lesz baj. Regőczi fog mutatni a személyes konzin képeket az alapján is el tudod dönteni hogy szimpatikus-e.
Mi ennek a csoportnak a neve pontosan?
Én csak olyan nevű csopit találtam ebben a témában, hogy Breast Implant Illness Hungary.
Amelyiket te említetted (BII and Explant Hungary) az ugyanez, vagy egy másik?
Már több, mint 1 hete jelentkeztem a Breast Implant Illness Hungary csop.-ba, és még mindig nem hagyták jóvá, pendig a jelentkezésem még mindig. Írtam az adminnak is, de nem válaszol.
(Végül most írtam ide is, nem csak neked priviben. Bocsi lányok, hogy ilyen sok hozzászólást írtam az utóbbi napokban, nem akarom én elárasztani a platformot! 🙈 Csak nagyon rajta vagyok most ezen a témán, egészségügyi okokból is, és szeretnék mielőbb több infót, tapasztalatot begyűjteni az explantáció kapcsán, és megtalálni a megfelelő sebészt, hogy aztán biztonsággal, és nyugodtan tudjak utána döntést hozni, és, hogy tuti jó sebészhez forduljak.)
Szia Lara46! :)
Olvastam a korábbi hozzászólásod, hogy kiszakadt az implantátumod, és neked is Regőczi volt az egyik, aki felmerült, hogy hozzá mennél.
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy alakult neked azóta? Megvolt a műtét?
Cserére, vagy implant eltávolításra vállalkoztál?
Remélem jól vagy!
Szia Bizsu001!
Arról tudnál írni, hogy honnan tudod, hogy Regőczi megbízhatóan dolgozik, illetve hol lehet tőle munkát látni? (A honlapján én sajnos nem láttam képgalériát)
10 éves implantátum kivételét tervezem. Ettől a műtéttől sokkal jobban félek, mint anno, mivel a tok eltávolítása specifikus, ebben jártas szakembert igényel, és a kockázatok között lehet olvasni a tüdő, vagy a bordák megsértéséről. (Többen, akik explantáción átestek, azt mondják, hogy ez a kockázat leginkább csak akkor áll fenn, ha ehhez a technikához nem elég képzett orvos csinálja, egyébként egy megfelelő orvossal ettől nem kell tartani.)
Tehát nagyon szeretném körüljárni a témát, és tényleg az erre a procedúrára megfelelően képzett, precíz, és lelkiismeretes orvosra bízni, akinél biztonságban leszek.
Szia Andi 6020!
Ha jól értem ez alapján a korábbi hozzászólásod alapján, te kivetetted az implantátumot?
Én most azt tervezem, és olvasom épp vissza a fórum régebbi oldalait, mert szeretnék olyanokat találni, akiknek explantációval van tapasztalata.
Melyik sebésznél voltál, teljes tok eltávolítás is volt?
Szia Wbrigi!
Nekem még nincs tapasztalatom, de én is a kivetetést tervezem! (Bár én zsírtöltés nélkül, szóval nekem sebész terén "csak" az a része szempont, hogy az explantot profin és lelkiismeretesen hajtsa végre.)
Te eddig milyen információkat szedtél össze? (ha gondolod beszélhetnénk privi üzenetben is)
Sziasztok! Van itt valaki, aki implantátum eltávolításon esett át, vagy tervezi az explantációt?
(Akár egészségügyi, akár bármilyen személyes okból döntött így).
Én szeretném kivetetni az implantátumot (most 10 éves), és nagyon jó lenne másokkal is kapcsolatba lépni, akik ezen az úton vannak.
Mindenképp szeretnék több tapasztalatot hallani első kézből is arról a sebészről, aki mellett dönteni fogok, illetve lelki támogatás miatt is jó lenne.
Eddig Regőczi doktor nevével találkoztam a hoxán, és a 'sebészem' platformon a téma kapcsán. Van itt valaki, akinek van személyesen tapasztalata Regőczivel?
(Akkor is, ha esetleg nem pont explant kapcsán).
Januárban fogok hozzá menni konzultációra.
Ha lehet több véleményt is meghallgatnék.
Van valakinek tapasztalata más jó és precíz plasztikai sebésszel, aki direkt specializálódott explantra/ és az en bloc tokeltávolítást biztonságosan és precízen tudja végrehajtani?
(Felvarrást, és semmi egyéb modifikációt, mint pl. zsírtöltés nem szeretnék, csak az implantátum, és a tok teljes eltávolítását.)
Köszönöm! :)
Sziasztok 😍
Kérhetnék egy szavazatot tőletek 🥹🥹
www.facebook.com/share/p/1A11YLnyBv/
(Fekete melltartós vagyok, Kovács Ferenc 755 cc)
Hálásan köszönöm ❤️❤️
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok