Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mellplasztika tapasztalatok fórum

Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellplasztikázók képei
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
593955. Julis 5 (válaszként erre: 593936. - Fibromialgia)
dec. 31. 16:58
Hát ez nagyon gáz. Ultra gáz... Menjen kettesben a barátjával, addig ti keressetek más programot
593954. Julis 5 (válaszként erre: 593951. - Miss Angel)
dec. 31. 16:54
Révészes vagy? Jövő héten megyek hozzá :) Közte és Regőczi között választok. Implant csere lesz, azért is gondolkodtam bennük. 06-án megyek Kelemen Ottóhoz, de hozzá csak azért, mert Mentorral és Motivával is dolgozik, és szeretném tudni, hogy melyiket tartja biztonságosabbnak. Az után kell választanom a két doki között mert Révész Mentoros, Regőczi Motivás.
593953. Cstimike (válaszként erre: 593952. - Bizsu001)
dec. 31. 14:09
Engem is azt hittem valami baj van!De akkor így most meg nyugodtan.Amúgy szerencsére semmi fájdalmam nincs
593952. Bizsu001 (válaszként erre: 593950. - Cstimike)
dec. 31. 13:53
Az folyadék, nekem is volt jó pár hétig, vagyis ödéma. Fel fog szívódni. Engem nagyon megijesztett eleinte de tényleg felszívódott😊
593951. Miss Angel
dec. 31. 13:10

Sziasztok Csajok!

Az orvosomnál is voltam tegnap konzin a biztonság kedvéért,vizsgáljon meg Ő is,úgy gondoltam.../Révész Zsolt/.-bár ugye leírtam,nincs semmi komoly baj :)

két okból írok most: főleg "Révészeseknek ",de akar azoknak is ,akik hozzá készülnek.

Azt mondta ha baj van ,ő azt a csomót kiveszi,úgy hogy esztétikailag nem marad utána semmi elváltozás.Bízom benne,hogy így van,biztonságérzettel feküdnék a keze alá...a másik : ejtettünk pár szót az árakról , én is kívácsi voltam, a múltkor ,de kérdezték már privátban is,nem tudom -e esetleg,mennyi nála most egy mellnagyobbító műtét,+ hol műt most:Az Istenhegyi Klinikán és a műtét 1 millió 850 jelenleg,ez sima implantcsere,főleg Mentorral dolgozik.B-Lite implanttal plusz 1 milla./konzi ingyenes/.

remélem esetleg tudtam segíteni ezekel az infókkal...

ja és akiknek 10 éve bent van az impant,célszerú havonta 1 Uh-t csinaltatni.Mammografiat nem nagyon,csak ha muszáj,mert akkor már a sérülés veszélye nagyobb ,még akkor is ha hozzáértően,magánban csinálják.Egyébként azt mondta,az impant "elöregedését" érzi az ember-biztos így van.

Ha hasonló tüneteket éreztek,mint amiket én éreztem,nem kell azonnal megijedni,akar gerincproblématol is lehet,vagy nyomhat az impant ideget is,bár az csak akkor komoly és igényel beavatkozást ,ha állandóan fáj... ha nem ,akkor nem,mert millió ideg fut a ciciben,de lehet klimaxtól ,hormonális váltzoásoktól...lehet sok olyat írtma amit mar amugy is tudtok,lehet csak én vagyok mostansag ilyen tudatlan :D

Boldog Új Évet Kívánok Nektek, akik jövöre cicisednek,azoknak pedig sok sikert és szerencsét .)

593950. Cstimike (válaszként erre: 593946. - Natalia33)
dec. 31. 05:29
Szia!Bàr nekem még csak 2,5hete volt a műtét.375cc kaptam.A bal mellem jelenleg nagyobb mint a jobb.A bal mellembe néha olyan érzésem van mintha lenne benne egy buborék és az mozog.
593949. Bizsu001 (válaszként erre: 593946. - Natalia33)
dec. 30. 16:45
Nekem is a balos gyorsabban gyógyul/gyógyult mint a jobb. A balos tiszta puha, könnyen mozgatható a jobbos még mindig picivel keményebb és nehezebben mozgatható, puhul csak lassan. Ne ijedj meg.
593948. Ibi3 (válaszként erre: 593936. - Fibromialgia)
dec. 29. 19:28
Szerintem nem,mi a férjemmel,az öccsével, és a párjával rendszeresen járunk.
593947. PaZone (válaszként erre: 593946. - Natalia33)
dec. 28. 14:19
Szia. Nekem is 8 hete volt a műtétem 375 cc kerek motiva van nekem is. A bal mellem nekem is puhább kicsit mint a jobb és kisebb is picit. Nekem az orvosom azt mondta, hogy ezzel semmi baj nincs. Ha nincs láz, fájdalom. Nem egyformán gyógyul a két mell, türelem.
593946. natalia33
dec. 27. 01:09

Sziasztok! Kerlek segitsetek!

8 hete mutottek,300cc kerek motivat kaptam. Kb 6 hetig minden oke volt, de a legutobbi ket hetben eszrevettem, hogy a bal mellem mar teljesen bepuhult, nagyobb es lejjebb van, a masik meg meg kemeny es kisebb. De ugy kepzeljetek mintha egyikbe 300 masikba 400at rajattam volna.

Fajdalmam nincs, kompresszios melltartot csak furdesnel veszem le, vigyazok ra, nem terhelen stb stb.

Kuldtem a dokinak kepeket, irtam neki de harit, nem akar rendesen valaszolni miert van ez es most elegge kivagyok mert nem tudom ez meg normalis-e vagy mi van…

593945. renaty
dec. 23. 16:33
Üdv mindenkinek, pénteken megvolt a nagy műtét. Implantát csere+hasplasztika. Dr.Bognár Gábor műtött. Ha esetleg valaki információt szeretne szivesen megosztom a tapasztalatomat. IV fokú tokzsugor eltávolítás előző mellnagyobbító műtét után 12 éve volt, mellfelvarrás, legkevesebb külső varratokkal oldotta meg a műtéti eljárást. Szétnyílt hasizom, sérv. Ma voltam kontrollon. Velem nagyon rendes és segítőkész volt.
593944. p.andika (válaszként erre: 593943. - Miss Angel)
dec. 19. 14:34
Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk és felhívtad a figyelmet a rendszeres önvizsgálatok és orvosi szűrő vizsgálatok fontosságára. 🙂 Mielőbbi gyógyulást kívánok, remélem minden rendben lesz veled.
593943. Miss Angel
dec. 19. 12:50

Sziasztok.

A legutóbbi írásom óta megcsináltattam a szükséges vizsgálatokat,mammográfia+ UH.

Kiderült,hogy a jobb mellemben-pont a "panaszmentesben"-van egy egyelőre jóindulatú csomó,amit 3 havonta ellenőriztetni kell,ha nő -változik,stb,beszúrnak és mintát vesznek belőle.

Ezt csak azért írtam le,hogy aki nem jár rendszeres vizsgálatokra,az tegye,ha én most nem mentem volna, ki se derül,mivel kézzel kitapintani nem lehet.Még az orvos se tapintotta manuális vizsgálatkor...szóval vigyázzatok magatokra!

Kellemes ünnepeket kívánok Nektek és Jó Egészséget! :**

593942. PaZone (válaszként erre: 593938. - Cstimike)
dec. 19. 07:45
Én 7 hetes vagyok, de egy percre se vettem le az első héten a melltartót. Az én orvosom is azt mondta nem lehet, az első kontrolig.
593941. t.andrea7 (válaszként erre: 593938. - Cstimike)
dec. 18. 22:25
Engem tegnap műtöttek és dokim elég hangsúlyosan kijelentette hogy egyáltalán ne vegyem le a melltartót még egy percre se 1 hétig...amikor is Ő fogja levenni a vizsgalaton.
593940. Bizsu001 (válaszként erre: 593938. - Cstimike)
dec. 18. 21:40
Attól lehet hogy 4 napja műtöttek. 4 nap után teljesen normális ha itt-ott hirtelen beleszúr , akár éleset is.
593939. szemcsó (válaszként erre: 593936. - Fibromialgia)
dec. 18. 16:28
Hátakkor öö...izë ,ez több mint fura igen 🤭 számomra nem értelmezhető...
593938. Cstimike
dec. 17. 18:04
Sziasztok!4napja volt mell műtétem ma gondoltam leveszem a sport melltartót és kicsit meg törőlgetem!Le voltam feküdve és ahogy levettem a melltartót a jobb mellembe egy elég erôs égő szúró érzés lett!Mitől lehet ez?Amúgy szerencsére semmi tünetem
593937. fibromialgia
dec. 17. 13:29
27 eves és 4honapja volt mellműtétje...szerintem ettől lett ilyen bátor.
593936. fibromialgia
dec. 17. 13:28

Szeretnék 1 nem ideillő témát megkérdezni.Nem tudok nem merek nem akarok barátnömtől ez ügyben véleményt kérni.

Januárban megyünk Tenerifére 4esben

Én a barátom a lanyom és a barátja.

Lanyom kijelentette,hogy menjünk négyesben nudistastrandra...nem vagyok prűd sőt....de ez valahogy elég kellemetenül hangzik.

Szerintetek is az ugye??

593935. Cstimike
dec. 16. 07:42
Köszönöm a válaszokat!
593934. PaZone (válaszként erre: 593933. - Livike52)
dec. 15. 19:53
Én 6 hétig aludtam úgy, 3 hét után mondta az orvosom hogy aludhatok oldalt , de nem volt kényelmes.
593933. Livike52 (válaszként erre: 593932. - Cstimike)
dec. 15. 12:39
Nekem 3 hètig kellett de van akinek 6 hètig ☺️
593932. Cstimike
dec. 15. 04:07
Sziasztok!Pénzeken volt a mellplasztikám.Szerencsére minden rendben nincs fájdalmam se.Kérdésem az lenne meddig kell hàton aludni?
593931. Eda8 (válaszként erre: 593930. - Kriszi84)
dec. 12. 06:31

Akkor te sem kaptál draint?

Nem értem, hogy mi az oka, főleg, ha sok savó távozna… inkább legyen a betegnek 6-8 hétig ödémája??😞

593930. Kriszi84 (válaszként erre: 593925. - Eda8)
dec. 11. 19:48
Furi. 1 napot azért bent szoktak tartani. Nem mindenki kap draint. Nekem nemrég volt cserém. A jobb oldalról kifejezetten sok vérsavó ürült és utana még 6-8 hétig ödémás volt és iszonyat kemény.
593929. Miss Angel (válaszként erre: 593928. - Fibromialgia)
dec. 11. 17:37

Legyen így :)

bár ez két éve húzódik,mármint az,hogy nyomásra fáj egy ponton,nem értem,nem kellene fájnia sehol. És nem jellemző rám,hogy érezném az időjárásváltozást,frontot...mert még erre gondoltam,ez jár hasonló sajgó fájdalommal,állítólag....

593928. fibromialgia (válaszként erre: 593927. - Miss Angel)
dec. 11. 15:40
2 heten belül elmúlik!1 tucatnyi oka lehet ennek,plusz mar valószínüleg rá is parázol a dologra így már 2x nagyobbnak erzed a fájdalmat mint az a valóság!Annak,hogy ez valami komolyabb dolog legyen igen kicsi...1%-nál kisebb az esélye!
593927. Miss Angel
dec. 11. 13:06

sziasztok,arra kérnélek benneteket , ha valakinek van-volt hasonló tünete,írjon.....egy ideje egyetlen ponton a bal mellem belső oldalán érzek tompa hasító fájdalmat nyomásra,de de csak nyomásra.Viszont most megijedtem,mert egész éjjel éreztem ezt a tompa fájdalmat,nem gyenén,bár most megint semmi!

Anno mikor ez kezdődött megcsinaltattam a szükséges vizsgálatokat,semmit nem mutatott ki egyik sem,de ez már nem ma volt....szeretnék elmenni kontrollra az orvosomhoz,és megint elmegyek viszgálatokra is...de érdekelne,vki járt e már így +mi volt mindennek az oka.milyen problémának lehetnek ilyen tünetei???

tudom,hogy itt senki nem orvos .) csak tapasztalat érdekel ,mert nagyon félek :( nem a műtéttöl konkrétan,egyszerűen ez most nagyon rosszkor jönne nekem,de ezt hagyjuk,mert nem ide tartozik...köszönöm előre is Csajok!

593926. andi6020 (válaszként erre: 593916. - VenusLeo)
dec. 10. 23:12
Kovács doktornál voltam Ágfalván. Mindenképp olyan orvost keress, aki gyönyörűen varr. Zárt már a naplóm, de beengedlek ha érdekel.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook