Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szerintem légy türelmes, még sokat alakul. Én is próbálok az lenni, mégha nehéz is😀.
A két oldal nem egyformán regenerálódik.
( nálam meg pláne,hisz problémás is volt az egyik)
Engem is aggaszt, de várok türelmesen.
Szia!Előtte annyira kicsi volt,hogy nem igazán tünt fel ha esetleg nem volt egyforma.375 köbcentis kaptam és így viszont eléggé làtszik az eltérés
Szia!
Előtte semmilyen aszimetriád nem volt?
Nekem most volt cserém, az elsőnél teljesen egyforma lett, most viszont nem.
Nekem azt mondta a doki, hogy borda, sőt a gerinc 😳 is befolyásolja az impli elhelyezkedését.
Sziasztok!2 hónapja volt a műtétem!Minden rendbe van szépen gyógyult a hegem is alig látszik!Viszont a bal mellem nagyobbnak tűnik mint a jobb és ez làtszik is.Tudom nem szimetrikus az emberi test és a doki is egyforma implantátumokat rakott de akkor is más lett a méret.Más is jàrt már így?
Sziasztok!
Kit ajánlatok aki a lgjobb?
Szép ciciket szeretnék, és egészséges maradni.
Ezt már én is olvastam valahol hogy alapvetően a UH nem alkalmas az implantátum vizsgálatára. Szerintem nekem is csak szerencsém volt hogy a szakadás miatt szöveti irritáció jött létre akkor és így észre vette a doktornő
Nekem MR mutatta meg a szakadást, UH nem látszik semmi. Azóta sem. A doktornő azt mondta, hogy Uh nem látja a szakadást, az a mell szövegeit vizsgálja.
Ugyanezt mondtam én is gyenge B kosárral leéltem volna boldogan az életemet. 😄 Aki azt mondja hogy nem számít annak nem voltak igazán ronda mellei. Nekem olyan rondák voltak hogy rémisztgetni lehetett volna vele.. Ez egy olyan dolog hogy ha valakinek kiverik a fogát akkor az is fogadja el magát foghíjjasan? És aki felemás mellekkel születik az egyik kinő a másik meg nem? Az sem számít?
Egyetértek. Ha lenne legalább egy gyenge B kosaram, eszembe nem jutott volna a szilikon. És most cserénél is azt mondtam, hogy ha idősebb lennék, kivetetném és nem is rakatnék másikat. De még egy pár évig szeretnék kinézni valahogy. 😄 És hiába mondják, hogy nem számít.. de igenis számít. Lelkileg nagyon is sokat jelent.
Ezért kell minimum 5 évente MR-re menni. Az MR sokkal pontosabban látja a szakadást az tuti kimutatta volna. Egyébként olvastam hogy az ultrahang nem is alkalmas nagyon az implantátum vizsgálatára. Nekem "tócsákat" láttak ultrahangon ami ugye folyadék volt a szakadás miatt. Mondjuk nekem azt is látta a radiológus hogy nem egyenletes az implantátum széle hanem elmosódott. Az MR egy az egyben kimutatta a szakadást. Én amúgy annyira sajnálom hogy nem születtem rendes mellekkel.. ki a fene akar foglalkozni ilyenekkel.. és amúgy meg felháborító hogy mennyi szakadásról hallani manapság. Ilyen pocsék implantátumokat gyártanak?
Sziasztok!
Nekem is szakadt volt az implantátumom. Nemrég volt cserém. Azért osztom meg a tapasztalataimat, mert én pl évente jártam ultrahangra. Legutóbb már jeleztem, hogy valami nem ok.. azt mondták hogy hullámos a széle, de nincs szakadás.
Ezután elkezdett változni a forma, és teljesen be is keményedett..
Felkerestem a plasztikai sebészemet, megállapította, hogy tokzsugorodás.
De ő is érdekesnek találta, hogy csak ez egyik. Csere során kiderült, hogy az impli kiszakadt hátul, és az anyag , ami a bordáim fele ment már teljesen körül volt nőve a saját szöveteimmel, tehát nem friss szakadàs volt. Az ultrahang mégsem látta. A tokzsugorodás is a szakadás utáni védekező reakció volt.
Ezt csak azért írom le, mert én is nyugodt voltam, hisz UH-n mindig mindent rendben találtak..
Aztán kiderült, mégsem😞
Nagyon sajnálom :( Neked is UH-val derült ki? Nekem 2018 október elején került beültetésre. Polytech Mesmo volt, most is az lett helyette. Többet nem lesz polytech ha ez is szakad. Szívem szerint nem rakatnék semmit de nálam ez nem opció mert mini tubuláris melleim vannak abból sajnos nem lehet szépet kihozni tehát ugyanott lennék ahonnan indultam. A sajátzsír meg annyira gyerekcipőben jár még és ahogy olvastam kockázatosabb mint az implantátum. Nekem a polytech azóta se fizetett egy fillért sem..
Az én 6 éves Polytech implantátumom is szakadt. 2017 decemberében kaptam. Lehet ugyanaz a széria, hibás gyártás lehet.
Végül kit választottál implantátum cserére?
Sziasztok
Műtét előtti vizsgálatokra tud valaki olyan helyet ahol mindent egy helyen megcsinálnak( mell.uh,teljes vérkép,mellkas rtg, ) pesten 13.kerület vagy újpest lenne nagyon jó nekem. (Pest megyei vagyok)
Köszönöm
Szia!
Én decemberben voltam nála konzultáción. Nekem mellfelvarrás lesz idén májusba. Őt választottam.
Csak a 6. Hét után lehet oldalt aludni? Az elmúlt éjsza 2x is arra keltem,hogy oldalt vagyok. Nem lesz baja ettől az impliknek ? Már csak 11 nap van vissza a 6. Hétig 😊
Sziasztok, tudtok ajánlani dokit aki 2 millió alatt csinál implant cserét +fellvarrást és nagyon profi, szépen dolgozik! Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Mellplasztikan (nagyobbítás) gondolkodom, mellbimbó korrekcióval.
Ismeri valaki Jancsó Máté doktort? Prémium Plasztikai Sebészet. A másik jelölt Révész doktor lenne. Köszönöm a hozzászólásokat 🙂
Köszönöm a válaszod. Már 12 hetesek a cicieim. Sport melltartóban aludtam 6 hét után. A kompressziós melltartót 6 hêtig hordtam éjjel nappal. Aludni abszolút nem volt kényelmes benne 🙂úgy hogy örűltem, hogy már nem abba kell.De edzéshez csak azt hordom.
Szia! Igen, ennyi idő alatt hozzászoktál, így kényelmes és komfortos.
Több mint 6 éve van mellimplantátumom, sose aludtam még pár óránál többet melltartó nélkül, az is véletlen volt. Nem kényelmes melltartó nélkül aludni, még ennyi idő után sem, az én orvosom kifejezetten kérte hogy melltartóban aludjak. 6 hét még nagyon friss , én tuti hordanám a kompresszióst éjszakára.
Sziasztok! 12 hete volt a mellnagyobbításom 375 cc szerencsére minden rendben van, amit kérdeznék, hogy ti mennyi idő után aludtatok melltartó vagy sport melltartó nélkül. Az orvosom 6 hét után mondta hogy nyugodtan aludhatok már nélküle, de többször próbáltam már de még valahogy nem esik jól nélküle. Vajon ez természetes?
Az első 2nap rossz volt nagyon,de a hasam is korrekcioztattam. Volt 2 császárom a másodiknál meg szétnyílt a hegem félig itthon. Így az csúnyán forrt össze. Ez miatt a doki egy midi hasolasztikat javasolt. Így 2:1-ben letudtam. Amint kijöttek a drain-ek sokkal jobban lettem 😊 a cickók nekem annyira nem fájtak. Inkább izomláz szerű érzés volt bennük,meg amit olvastam sok helyen,hogy mintha ráültek volna a mellkasomra,de az is elmúlt a 4. Napra. 😊
Műtét után hogy alakult a labadozasod? Sok fájdalom vagy szinte semmi?
Sziasztok! Január 2. Volt az én műtétem 285 cc motiva demi(kerek) implantok kerültek be. Lassan 3 hetes leszek,de már szuperül érzem magam 😊
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy tornával meg lehet erőltetni a mellizmokat úgy, hogy azután elkezdjenek fájni a melleid. Szerintem ez történhetett velem. Mellimplantátumom van 6 éve, egy hete fájdogál mindkét mellem, voltam mell ultrahangon de mindent teljesen rendben talált az amúgy alapos uh-t végző doktornő, nincs szakadás, nincs folyadék, nincs gyulladásra utaló jel. Mindig is voltak pici ciszták a mellemben, most is, talán attól is lehet a fájdalom, esetleg hormonális (menopauzában vagyok). Ha esetleg jártatok így mivel kezeltétek és mennyi ideig tartott. Köszönöm, ha válaszoltok!
Sziasztok!15 éve volt mellnagybbításom Dr. Kovács Hedvignél.Meg voltam elégedve viszont nagyon pici implantátum lett berakva.Idén szeretném kicseréltetni nagyobbra,sokkal látványosabbra.Volt valaki mostanság nála?Mi a tapasztalat illetve várok más ajánlásokat is.Köszönöm!
Sziasztok!
Mellfelvarrassal (implantátum nélkül) kapcsolatban kérhetnék esetleg valakitől néhány gondolatot , milyen volt a felépülési időszak, mire kell számítani a műtét után? Nagyon köszönöm:)
Szia Szemcsó!
Nem szabad így nekikeseredni.
Annyi csuda jó dolog vár még rád.
55 leszek. Van egy gyönyörű unokám, versenyzek (bringával)
és a 920 cc cickók is jól megvannak.
Raktam pár ruhás képet 😊
A többi lánynak sok puszi!
Ritkán nézek fel mostanában..
További ajánlott fórumok: