Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mellplasztika tapasztalatok fórum

Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellplasztikázók képei
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
593977. Böbécske (válaszként erre: 593975. - Szemcsó)
tegnap 22:30

Szia Szemcsó!

Nem szabad így nekikeseredni.

Annyi csuda jó dolog vár még rád.

55 leszek. Van egy gyönyörű unokám, versenyzek (bringával)

és a 920 cc cickók is jól megvannak.

Raktam pár ruhás képet 😊

A többi lánynak sok puszi!

Ritkán nézek fel mostanában..

593976. Bizsu001 (válaszként erre: 593971. - Szemcsó)
tegnapelőtt 20:32
Szerintem nem a sima texturáltat tiltották be. Általában szokott lenni finomam texturált, mikrotexturált és nanotexturált. A polytechet is ha említem mindenki egyből arra gondol hogy polytech pu habos de nem, a polytechnek is kismillió fajtája van. Az Allergant azért tiltották be mert kiderült hogy mikrotexturáltként adták el a nanotexturált implit, elvileg a nanotexturáltnál nagyobb az esély a bia ALCL-re. Én eltudom képzelni hogy nagyobb az esély mint más implantátumoknál de sima felületű implantátumnál is regisztráltak már ilyen betegséget. Tehát ne stresszelj szerintem, mondom ezt úgy hogy én is egy stresszelős aggódos ember vagyok 😄
593975. szemcsó (válaszként erre: 593974. - Miss Angel)
tegnapelőtt 17:14

Aranyos vagy 🥹 sajnos a gyönyörűtől nagyon messze állok de már nem agyalok annyit a külsőn. Valahogy (bár utálom ezt a közhelyt) de az egészség, belső fontosabbá válik a külsőségeknél....

De egy csere vmikor közeljövőben muszáj lenne....

593974. Miss Angel (válaszként erre: 593973. - Szemcsó)
tegnapelőtt 11:21

szerintem ne izgulj ennyire,biztos gyönyörű vagy,régebben voltam a naplódban ;)

nem szabad mindenen parázni,Révészt őszinte orvosnak ismertem meg,és mondta volna ,ebben biztos vagyok,ha betiltották volna az ariont.Nem azt mondta volna,hogy ha betöltöttem a 10 évet akkor ajánlott cserélni,de ha nem megy,akkor rendszeres vizsgalat ill uh kell és igy látják ,mi van.

Ja és azt is mondta a mammografiat csak akkor ha muszaj!!! akármennyire szakszerűen csinaljak megvan a sérülés kockázata,+ az egy sugárzás ,mint a röntgennél,túl sűrűn nem ajánlott.

593973. szemcsó (válaszként erre: 593972. - Miss Angel)
jan. 9. 20:04

Én sem szeretném ezzel stresszelni magam, így is aggódó típus vagyok🫤🥺

Én mindent évben megyek a Ráday klinikára egyik évben csak uh másik évben uh+mammografia. Eddig minden rendben volt.

A csere mondjuk rámférne nagyon a csúnya rippling miatt 😔

Azt vettem észre magamon, hogy ahogy öregszem kezdek parázni jobban ettől, hogy műtét...altatás🫣

593972. Miss Angel (válaszként erre: 593971. - Szemcsó)
jan. 8. 21:48
ettől én nem vagyok megijedve.Nekem is ez van ,texturált Arion és nem egy ,nem két ismerősömnek.Van ,akinek bent van 15 éve.....azt sem hiszem ,hogy betiltották,bár ezzel nem akarok leszólni senkit.
593971. szemcsó (válaszként erre: 593967. - Csillus)
jan. 8. 20:47
Ez "szuper ". Szerintem sok Réveszes lánynak van Arion. Legalábbis 2017 decemberben azt használt még . Most azt nem látom a kiskartyan de sztem texturalt 🤔🫣
593970. Kriszi84 (válaszként erre: 593931. - Eda8)
jan. 8. 16:55
De volt drainem. Az jobb oldalit a szakadás miatt jobban meggyötörték, ott 140 ml ürült reggelig.
593969. Braccika (válaszként erre: 593967. - Csillus)
jan. 8. 14:05

Szia! :)

Nekem 2017 óra van Allergan Natrelle texturált, ami szintén rajta volt a listán. Szerencsére probléma mentes, minden évben járok UH-ra. Most egy ismerősömnek problémája lett tőle, kemot kap, eléggé megijesztett. (De ő sosem volt UH-n.) Neki azt mondták a dokik, hogy általában 8-10 év körül kezd el problémát okozni.

Elmentem egy ismerős plasztikai sebészhez, hogy mondja el, ő mit javasol. Azt mondta, tök jó, hogy rendben van, most kellene cserélni, mert időzített bomba. Ha már pl. folyadék keletkezik a tokban, nem lehet azonnal cserélni, csak kivenni, fél évig figyelni a reakcióját a szervezetnek és ha minden okés, utána lehet újat tenni.

Engem ez a fél év szünet megijeszt, tehát én idén cseréltetem.

Nyilván az is lehet, hogy semmi gond nem lenne vele, de én így látom jónak és egyébként sem vagyok elégedett a jelenlegi mérettel, szóval örülök, hogy az is megoldódik. :)

593968. Ericska3 (válaszként erre: 593967. - Csillus)
jan. 8. 09:22

Szia Csillus,

Szintén texturált, Allergan Natrelle, 2012.

Szerencsére semmi baj velük, úgyhogy maradnak.

Főleg így, hogy egyre silányabb a minőség (mint általában mindennél), ezt lentebb írják is a lányok.

Na nem mintha a szilikonmell egy kötelező dolog lenne, de valahol elkeserítő ez és a túlárazottság.

593967. Csillus
jan. 7. 18:42

Kedves Lányok! Új vagyok a csoportban. kérdezni szeretnék valamit. Mi a helyzet a betiltott texturált implantátumokkal? Nekem 2018 óta van texturált Arion implantátumom és nemrég jutott tudomásomra, hogy ezt a fajtát több más márkájú texturált implantátummal együtt betiltották 2019-ben. Évente járok kontrollra a plasztikai sebészhez, soha nem említette azt, hogy az a fajta ami bennem van be lett tiltva. Most utólag megemlítettem neki, azt mondta, valós a probléma de csak nagyon kis valószínűséggel okozhat egy fajta nyirokrákot, én döntöm el, mit szeretnék, ha aggódok, akkor kicseréli de nem hiába nem említette eddig mert az implantátumaim rendben vannak és nem kell feltétlenül kivetetni őket a nagyon alacsony kockázat miatt.

Van e valaki közületek aki hasonló helyzetben volt, van? Mit csináltatok? Explant vagy csere vagy egyelőre csak kontrollra jártok (uh, mammográfia, mr) ? Mit tudtok erről a problémáról?

Köszönöm ha tudtok segíteni!

593966. Miss Angel (válaszként erre: 593965. - Bizsu001)
jan. 7. 16:25

Akinek jobb vele, mégis kiveteti azt nem értem,meg mi az ,hogy megbánja.Alaposan át kell gondolni egy műtét előtt,akarjuk e vagy sem,de az az igazság ,nekik mindegy ,megcsinaltatjak ,kivetetik, újra megcsinaltatjak.Nem hinném hogy ez itt,annyira jellemző lenne..aki kiveteti,okkal veteti ki,feltételezem.Ezek a nagy sztárok,amúgy is ész nélkül plasztikáztatnak,nem minta elítélnék bárkit,de hányan vannak,akik "túllövik " aztán úgy néznek ki mint a torzszülöttek.

Én Meg Ryant tudom példaként felhozni..az a nő annyira gyönyörű volt-számomra legalábbis-,most hogy néz ki?? ijesztő.Sokan nem tudják hol a határ ,aztán meg lehet bánni,mert van,ami visszafordíthatatlan....

593965. Bizsu001
jan. 7. 15:40
Csajok most komolyan.. Anno olvastam hogy a Polgár Kriszta ágált a mellimplantátumok ellen, mondván attól lett beteg. Újra van neki. Már elég régóta ahogy nézem.. Aztán Pamela Anderson is kivetette egy időben , megunta meg elmondása szerint megbánta. Újra van neki. Aztán Victoria Beckham is kivetette 10 év után mondván felesleges és megbánta. Most néztem instagrammon a szilveszteri képeiket ÚJRA RAKATOTT! 😄 Komolyan mondom itt mindenki megbánja meg kiveteti aztán újra rakat? Ne értsetek félre amúgy én nagyon kedvelem Pamelát is meg Victoriát is nekem mindketten szimpatikusak szeretem is őket.. De azért na. Most akkor mégis jobb vele mint nélküle?
593964. nikky91 (válaszként erre: 593961. - PaZone)
jan. 6. 19:36
Köszönöm szépen🤗
593963. Miss Angel (válaszként erre: 593962. - Bizsu001)
jan. 6. 17:38

22 év??? O. az nem semmi...

Egyenesen katasztrófa,hogy az új ipmlantok hamarabb szakadnak,erről még nem hallottam ,de félelmetes:(

igen az árak is nagyon durvák manapság,duplája-háromszorosa az ára egy műtétnek,mit amennyi 7 évvel ezelőtt volt :(

593962. Bizsu001 (válaszként erre: 593957. - Miss Angel)
jan. 6. 16:36
Egyáltalán nem bolondság hogy húzod a cserét amíg lehet. Tök rizikós hogy éppen nem olyan implantátumot fogsz ki amiről később kitalálja a gyártó hogy gyári hibás, vagy éppen saját tapasztalatom hogy a mai korszerű implantátumok sokkal előbb szakadnak mint a régiek. Sok külföldi csopiban is olvasom hogy van akinek 22 éves implantátumot vesznek ki úgy hogy szinte új állapotban voltak még.. Ha nincs vele gondod szerintem se cseréltess, ellenőriztetni kell és ennyi. Az anyagi részéről nem is beszélve hogy mennyibe kerül egy műtét + kiesel a munkából..
593961. PaZone (válaszként erre: 593960. - Nikky91)
jan. 6. 11:42
Szia. Én tavaly októberben voltam nálla konzultáción 1.800.000 forintot mondott. Én nem őt választottam.
593960. nikky91
jan. 5. 22:19

Sziasztok!

8 éve volt a mellplasztikám, lassan cserén gondolkodom. Dr Pap Péter doktor úr csinálta. Kérdeznélek titeket most mennyi nála egy műtét? Köszönöm előre is ha válaszoltok🤗

593959. Fatalona (válaszként erre: 593936. - Fibromialgia)
jan. 5. 14:39
Szerintem sem vészes!🙂 Igaz én még "csak" kettesben voltam sok évvel ezelőtt az akkori pasimmal, de szimpatikus, nyitott párral én is bevállanám / vállaltam volna négyesben is. Igazából a lányod pasija miatt nem akarod?
593958. Miss Angel (válaszként erre: 593954. - Julis 5)
jan. 5. 13:45
sok sikert Neked .)****
593957. Miss Angel (válaszként erre: 593956. - Szemcsó)
jan. 5. 13:44

10 évesen már uh-t igen,havonta érdemes csináltatni,mármint azoknak,akik még nem szeretnének cserélni.Én lehet bolond vagyok,de húznám a cserét amig csak lehet,mert hónapokba tellett 7 évvel ezelőtt,míg beálltak a melleim,ugye macerás is volt a telitömött melltartóval,és ujra be kellene állitania a ciciket ugyanúgy és engem nagyon megviselt akkor ,milyen lesz.Most tökéleten elégett vagyok,nem tudom,hogy bírnám elviselni,ha nem ilyenek lennének,annyira megszoktam őket.

nekem mentort és b-lightot mondott....

593956. szemcsó (válaszként erre: 593951. - Miss Angel)
jan. 3. 16:25

Hu jól felmentek az árak...Reveszes vagyok én is.

Az uh-t azt biztos havonta akartad írni?mármint akinek 10 éves az implije...de akkor már úgyis cserélni szokták gondolom...

Anno még nem mentoral dolgozott...

593955. Julis 5 (válaszként erre: 593936. - Fibromialgia)
dec. 31. 16:58
Hát ez nagyon gáz. Ultra gáz... Menjen kettesben a barátjával, addig ti keressetek más programot
593954. Julis 5 (válaszként erre: 593951. - Miss Angel)
dec. 31. 16:54
Révészes vagy? Jövő héten megyek hozzá :) Közte és Regőczi között választok. Implant csere lesz, azért is gondolkodtam bennük. 06-án megyek Kelemen Ottóhoz, de hozzá csak azért, mert Mentorral és Motivával is dolgozik, és szeretném tudni, hogy melyiket tartja biztonságosabbnak. Az után kell választanom a két doki között mert Révész Mentoros, Regőczi Motivás.
593953. Cstimike (válaszként erre: 593952. - Bizsu001)
dec. 31. 14:09
Engem is azt hittem valami baj van!De akkor így most meg nyugodtan.Amúgy szerencsére semmi fájdalmam nincs
593952. Bizsu001 (válaszként erre: 593950. - Cstimike)
dec. 31. 13:53
Az folyadék, nekem is volt jó pár hétig, vagyis ödéma. Fel fog szívódni. Engem nagyon megijesztett eleinte de tényleg felszívódott😊
593951. Miss Angel
dec. 31. 13:10

Sziasztok Csajok!

Az orvosomnál is voltam tegnap konzin a biztonság kedvéért,vizsgáljon meg Ő is,úgy gondoltam.../Révész Zsolt/.-bár ugye leírtam,nincs semmi komoly baj :)

két okból írok most: főleg "Révészeseknek ",de akar azoknak is ,akik hozzá készülnek.

Azt mondta ha baj van ,ő azt a csomót kiveszi,úgy hogy esztétikailag nem marad utána semmi elváltozás.Bízom benne,hogy így van,biztonságérzettel feküdnék a keze alá...a másik : ejtettünk pár szót az árakról , én is kívácsi voltam, a múltkor ,de kérdezték már privátban is,nem tudom -e esetleg,mennyi nála most egy mellnagyobbító műtét,+ hol műt most:Az Istenhegyi Klinikán és a műtét 1 millió 850 jelenleg,ez sima implantcsere,főleg Mentorral dolgozik.B-Lite implanttal plusz 1 milla./konzi ingyenes/.

remélem esetleg tudtam segíteni ezekel az infókkal...

ja és akiknek 10 éve bent van az impant,célszerú havonta 1 Uh-t csinaltatni.Mammografiat nem nagyon,csak ha muszáj,mert akkor már a sérülés veszélye nagyobb ,még akkor is ha hozzáértően,magánban csinálják.Egyébként azt mondta,az impant "elöregedését" érzi az ember-biztos így van.

Ha hasonló tüneteket éreztek,mint amiket én éreztem,nem kell azonnal megijedni,akar gerincproblématol is lehet,vagy nyomhat az impant ideget is,bár az csak akkor komoly és igényel beavatkozást ,ha állandóan fáj... ha nem ,akkor nem,mert millió ideg fut a ciciben,de lehet klimaxtól ,hormonális váltzoásoktól...lehet sok olyat írtma amit mar amugy is tudtok,lehet csak én vagyok mostansag ilyen tudatlan :D

Boldog Új Évet Kívánok Nektek, akik jövöre cicisednek,azoknak pedig sok sikert és szerencsét .)

593950. Cstimike (válaszként erre: 593946. - Natalia33)
dec. 31. 05:29
Szia!Bàr nekem még csak 2,5hete volt a műtét.375cc kaptam.A bal mellem jelenleg nagyobb mint a jobb.A bal mellembe néha olyan érzésem van mintha lenne benne egy buborék és az mozog.
593949. Bizsu001 (válaszként erre: 593946. - Natalia33)
dec. 30. 16:45
Nekem is a balos gyorsabban gyógyul/gyógyult mint a jobb. A balos tiszta puha, könnyen mozgatható a jobbos még mindig picivel keményebb és nehezebben mozgatható, puhul csak lassan. Ne ijedj meg.
593948. Ibi3 (válaszként erre: 593936. - Fibromialgia)
dec. 29. 19:28
Szerintem nem,mi a férjemmel,az öccsével, és a párjával rendszeresen járunk.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.