Megtudtam, hogy a férjemnek viszonya van valakivel. Ő viszont nem tudja, hogy tudom! (beszélgetés)
Mivel már nem az első eset,gondolja, egy-két hét ajtócsapkodást megér a dolog.
Tipikus eset:kutyából nem lesz szalonna!
Kísértetiesen hasonlít az első férjemre,csak én leéltem vele 25 évet.Hogy miért,mert oltári nagy marha voltam...
Nem ertettem eloszor amit irtal,aztan lattam hogy megszeretne menteni a hazassagat.Sok szerencset neki!
(szerintem az ilyen pasik mint az o ferje a leirtak alapjan menthetetlenek,de ne legyen igazam.)
Na már látom más kiírt fórumba, hogy már nem az emberiség legalja :)
Helyes!
Tudod az a baj, hogy ha az édesanya így fogja a gyereke apját minősíteni, az a gyereknek nagyon nem fog jót tenni.
Ilyenkor az a jó, ha az ember belátja, hogy vak volt és egy nem felnőtt embert választott magának. Akire családot próbált alapozni. Máskülönben a gyereknek árt egyre többet.
Hát ez a "kedvezményezett" fejében sokszor egészen másképp van.
Pl. sok nő azért szerető szívesebben, mert így vele csalnak és nem őt csalják meg. Ez egyfajta győzelem a számára. Másik oldalról meg most ebben a helyzetben nem kell izgulnia azon, hogy hűségesek-e hozzá.
A másik, amiért sokan választják a szeretői szerepet, mert abban ugye csak a kellemes oldalát lehet eljátszani egy kapcsolatnak. A felelősség és a nehézségek ott maradnak a másik oldalon, a szeretői oldalon meg csak az élvezet.
Persze van, aki szerelmes lesz és emiatt elvakulva azt gondolja, hogy majd vele más lesz az illető és valóban komoly kapcsolatot akar.
Van itt a hoxán szeretős topik, ahol a szeretők beszélgetnek egymással, ott láttam, hogy nekik ez egy jó játék és baromira nem érdekli őket, hogy mit rugnak fel. Persze ez nem általános, csak sok esetben. Nem akarják igazán komolyra a kapcsolatot. Pont így jó, hogy ők csak mellékesen vannak. A feleséget meg persze mindig hibáztatják, hogy a pasi nem menne félre, ha otthon mindent megkapna.
Persze rájönnének, ha bevállalnák ezt a bizonyos pasit maguknak, hogy ők sem tudnák azt a mindent megadni :))) Amitől az ilyen figurák hűségesek maradnának.
Igen, bár a te szemszögedből sajnos mindegy, hogy miatta vagy más miatt, ha a férjed ilyen típus, akkor sajnos ez nem is lényeges. :(
Komolyan hittél abban, hogy megváltozik vagy ennyire szerelmes voltál egyébként és inkább szemet hunytál? Nem akarok tolakodni, csak érdekel.
További ajánlott fórumok:
- Sötét titka a férjemnek
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Nem tudom, hogy mondjam meg a férjemnek...
- A férjemnek gyermeke lesz mástól
- Szerelem-e az, amikor valakinek viszonya van olyas valakivel, aki nem a párja?
- A férjemnek osztrák jogviszonya van, mikor lehet leghamarabb igényelni az adókedvezményt és a családi pótlékot?