Megszüntetném ezeket a bedolgozós szombatokat! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én délutános voltam. Megcsináltunk csomó olyan háttérmunkát, iratrendezést, szekrénytakarítás, anyagok lejárati idejenek átnézése, fogyóban levők összeírása, őszi ellenőrzésre felkészülés stb amire normális menetben sosincs idő. Hétfőn rendezett környezet vár.
Csak tudnám, hová tettem ezt meg azt...😀
Nem mondom, jól esik, hogy 19-én nem kell menni.
De azért a mostani szombatot kiettem szabadságnak, én a két napos hétvégén is éppenhogy ki tudom magam pihenni, egy árva vasárnaptól mundmeghalnék.
Amikor ilyen helyen dolgoztam, bizony én is így voltam ezzel. Fáradtabb voltam a 6 napos munkahéttől, mint amit adott a 3 pihenőnap.
De munkahelye, munkája válogatja.
Volt olyan munkahelyem is, ahol azt mondta a főnök, nem kell bemenni, fizették így is.
Biztos megvan rá az okod.
De jó egyben hosszú,,nem nagy áldozat.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?