Megszeretném tanulni hobbi szinten a műkörömkészítést ebben kérném segítségeteket (tudásbázis)
Sziasztok! Tudnátok nekem leírást küldeni az épített porcelán karmok elkészítéséről? Köszi
mameda@citromail.hu
Sziasztok! Aki kezdő műkörmös vagy szeretne magának műkörmöt csinálni, annak ajánlom Kéz, lábápolás, műkörömépítés elmélete és gyakorlata c. könyvet. Nagyon részletes, pontos leírásokkal.
Érdeklődni: kingatulip@gmail.com
Sziasztok!
Anyta köszike,de ez már egy éve volt:D Azóta vettem is meg túl is adtam rajta.Figyeljetek,jó tanács,nem lehet ezt így autodidakta módón megtanulni higgyétek el nekem.Először én is így gondolkodtam mint ti és azt hittem,hogy magamnak meg tudom csinálni de nem.Tehát mindenfélekképpen kell hozzá egy segítség.A legviccesebb pedig az,hogy saját magadnak a legnehezebb megcsinálni!!!!Ezt komolyan mondom,nagyon kevés körmös van aki magának meg tudja csinálni!!Ahhoz ,hogy saját magadnak megcsináld sokkal több gyakorlás és TUDÁS kell mint ha másnak csinálnád.Lekopogom,hoyg én abban a szerncsés helyzetben vagyok,hogy megtudom magamnak csinálni.
Olcsóbb lenne,ha magadnak csinálnád??Dehogyis,mindenki aki otthon akarja csinálni így áll hozzá,de én megmondom az igazat;ha minden szükséges cuccot megveszel,és ebbe télleg csak a szükséges dolgokat értem,legolcsóbban kihozva 40.000ft.És ebből kb annyi körmöt tudsz magadni csinálni mint amennyit egy körmösnél tudnál csináltatni ebből a pénzből.Meggondolandó..
2 hetente??Mért kéne 2 hetente járni??bőven elég havonta,természetesen akkor ha az a köröm megfelelően van megcsinálva.Hozzám a vendégeim havonta járnak,ez annak is betudható,hogy én körömágyhosszabító zselével dolgozok és ez lenövés mentes.Gondolom saját tapasztalatból mondod,ami azt jelenti,hogy nem a megfelelő szakemberrel csináltattad a körmödet.
Nem bántásból,csak jó tanácsként,segítőszándékként írtam le ezeket.Csakhogy belelássatok!Látom,hoyg itt a pénzen van a hangsúly.amit meg is értek természetesen,hisz ez teljesen egyértelmű,hogy ha szertnénk valamit magunknak,de annak van egy borsos ára,akkor kiutakat kerseünk meg megoldások,hogy hogyan csökkenthetjük ennek költségét,hisz én is így gondolkodok,meg szerintem minden ember.
Én személy szerint,nem a pénz miatt körmözök,hisz van egy főállásom amiből van elég keresetem,egyetemre járok,és csak azért körmözök,mert nekem ez a mindenem,a hobbim az álmom,egyszerűen imádom csinálni és pont ezért alacsonyak is az áraim,vagyis pontosabban anyagáron dolgozom.Ezért nem számolok fel ezreket mellé munkadíjnak,hisz nekem ez nem munka hanem HOBBI.Szerintem 2500ft havonta nem sok:)
Gondolkodjatok rajta:)
Szép estét mindnekinek!Reni
Szia!Nekem van egy konados készletem.Nem sokszor használtam,talán 3-szor.Nem sok időm van mostanában.Ha kell eladom neked.Írj ha érdekel.
Van 3 korongom,van lehúzóm,nyomdám,3 színű körömlakk: rózsaszín,fehér,fekete.
Szisszancs!
rengeteg fajtájú és márkájú zselé van.A zseét nem csak "kenni" kell.Hiába láttál videót..abból úgysem érted hogy mi hogyan van.Rengeteg mindenre kell figyelni egy köröm mgerősítésnél..a fertőtlenítésre a lgjobben hisz ha valmit elrontasz akkor akár egy több hónapos vagy éves körömgombát okozhatsz magadnak.Nem véletlenül kell egy műkörmösnek egészségügyi vizsgát is tennie.
Halihó!
Szeretnék egy ki ssegítséget kérni.
Nekem saját hosszú körmöm van, de már unom a csak körömlakkokkal való festést, és szeretnék zselét rákenni.láttam egy jó videót lépésről lépésre megmutatja hogy hogyan kell. De viszont azt nemtudom hogy a Zselé az nem mindegy milyen? vagy több fajtája van?
Sziasztok!
Most vágtam bele a műkörmözésbe otthon, porcelánnal. Sajnos nekem mindig zselés volt, úgyhogy kicsit béna vagyok. Két napja felrakott porcelánt kellett ma leszednem, mert teljesen fellevegősödött. Biztos a technikámmal lehet baj, vagy valamit kifelejtettem, nem tudom. Tud valaki segíteni? Mi a porcelán műkörömépítés folyamata? Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Ne haragudjatok, de olyan számokat írtok, hogy borzalom! 20e alatt is lehet cucokat venni, még akkor is ha zselé és UVlámpa kell hozzá, csak tudni kell, hogy te mit akarsz. Mert ha úgyis csak lakkozod a felületét, akkor 1 színű zselé/por elég, nem kell 3 fajta. És azért az sem mindegy, hogy csak azért mert ismertebb neve van valaminek megfizetsz e dupla árat, vagy keresel 1 jó középkategóriás árú anyagot. úgyis az számít hogyan készíted elő, reszeled meg a körmöt, ha jól csinálod, nem fog felválni.
helloka!
én is saját köröm készítésbe kezdtem de csak saját körmömmel kísérletezek:)
viszonz kéne hozzá egy konados készlet..van valakinek eladó ilyene?szívesen vennék csak korongokat is...
További ajánlott fórumok:
- Kezdem megszeretni ezt a fórumot.
- Hogyan lehet megszerettetni egy 1 éves kislánnyal a tejet?
- Hogyan tudod megszeretni a saját testedet?
- Lehetséges pár hónap alatt megtanulni társalgási szinten németül?
- 2 év alatt meg lehet tanulni felsőfokú szinten németül?
- Protokoll- és utazásügyintézõ tanfolyamot (1 éves) végzet már valaki? Mennyit kell napi szinten tanulni?