Protokoll- és utazásügyintézõ tanfolyamot (1 éves) végzet már valaki? Mennyit kell napi szinten tanulni? (tudásbázis kérdés)
8. bige
2011. okt. 9. 23:53
nem lenne sok. szerintem simán menne.Nem kell napi szinten tanulni. Ez OKJ-s képzés. Hol csinálná? ..de hozzáteszem: nem megy vele semmire azon kívül, hogy ingyenes, és kapja a diákbérletet, stb. Viszont jól meggondolandó, mert 1 OKJ-s tanfolyam ingyenes, és vannak ennél sokkal hasznosabbak is. Ezzel nem nagyon tud elhelyezkedni,
2011. szept. 4. 11:16
Az egyik ismerősőm lányát nem vették fel egyetemre és ő akarja elvégezni.Heti négyszer három órát kéne ott lennie, de mellette felsőfokú nyelvvizsgákra is akar készülni, de szerintem ez túl sok lenne.
6. kitrákotty
2011. szept. 4. 10:36
Lesz válasz, kedves topikindító??
5. kitrákotty (válaszként erre: 1. - Ausztrália1962)
2011. szept. 4. 10:28
Miért választod/választanád ezt a szakmát?
4. bc8bec3b9b
2011. szept. 4. 10:23
Mennyit??A képességeidet csak Te ismerheted!:-)
3. kitrákotty (válaszként erre: 1. - Ausztrália1962)
2011. szept. 4. 10:15
Attól függ: nappali vagy levelező?
mennyit tudsz megjegyezni az órákon? kell-e még hozzá tanulnod otthon?
van-e már nyelvvizsgád? (mert ha nincs, többet kell tanulnod nyilván, hisz a záróvizsga feltétel a nyelvvizsga megléte).
2. bnedora
2011. szept. 4. 10:07
Az attól függ.....
2011. szept. 4. 10:02
Protokoll- és utazásügyintézõ tanfolyamot (1 éves) végzet már valaki?Mennyit kell napi szinten tanulni?
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a műkörmös tanfolyamról?
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Milyen tanfolyamot kell elvégezni annak, aki nevelőszülő akar lenni?
- Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam
- Társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó tanfolyam
- EFEB-Turisztikai szervező, értékesítő + Utazásügyintéző + Vendéglős tanfolyamáról szeretnék használható infót kapni! Kinek van tapasztalata?